Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 21.05.2005, 17:30
ruveyda30

Standard o.T.

merhaba,

sayin Hasret hanim bende önyargili ve abartilmis yazinizi ilgiyle okudum ve hayret ettim acaba bu yazi size mi yazilmisti yoksa Isinsu nun avukatimisiniz?

sizinle aramizda bir deaf yanlis anlasilma olmustu ve özürde dilemistim,hatirlarsaniz. Bunu genellestirmenize ve bana karsi bir silah olarak kullanmaniza üzüldüm diyebilirim!

Bu forumda yazilarima ve yorumlarima gelince...insan hergün ayni bayat yemegi yermi?

Yorum yapmanin ve bazi provökatörlere cevap yazmaniz onlari muhattap görmenin anlamsizligini anlamis bulunmaktayim...
Nedir bu forumun amaci?

Insanlar neyi paylasamiyorlar ve tartisiyorlar?

Hangisi bir ilahiyatcibu insanlarin?

ISLAM"iyeti tartismak daha gusul abdestini almasini bilmeyen insanlara mi kaldi?

Amac sadece onun bunun kitapindan kopya edilmis yanlis fikirleri burada yansitmak ve insanlarin beyinlerini bulandirmak mi?

Vaybeenin forumun dengesini saglamak icin "provökatörler"
kullandigina artik hic süphem kalmadi....hep ayni manzarayi görmekten biktim..cogu tanidigim arkadaslar artik gelmiyorlar foruma..Acaba sordunuz mu neden?

Cok ender önemli buldugum yazilarida yorumsuz kopie ettim buraya.. her yazinin kaynagi vardi, bazen kaynak vermeyi unutmus olabilirim..Her getirdigim yazinin basinda asker gibi bekleyip yorum getirenlere cevap yazamam..Cünkü burada bazi sahsiyetlerin amaci bilgilenmek degil, provoka etmek cünkü, islamiyetin degerlerini yalanlamak, karalamak!!