Konrad-Adenauer vakfinin calismalari
türkiyede, yakin gecmiste gözetim altina alinmisti. sebebi yanilmiyorsam, PKK terörüne acik destek vermekti. bunu ben TRT"de izlemistim. sanirim senin icin trt güvenilir bir kaynak degildir. onlarin türkiyedeki en önemli üyesi Mesut yilmaz" önce genscherle kavga etmis, TR nin BRD ile iliskilerini bomustu. sonrada, agzinda baklayi cikarivermisti. (TR nin EU üyeliginin yolu
diyarbakirdan gecermis!)
sonra ne oldu biliyormusun ufaklik!
mesut yilmaz devleti milyarlarca dolar zarara sokmaktan yüce divanda! nasil onudami anlatiyim sana? yoksa o kadar kibirli olduguna göre kendin arar bulurmusun? madem arastirma sevdalisi bir gecimizsin, su lepsius"un cagdasi ve muhalifi var bi, neumann"midir ne bok, 1987 lerde ermenileri
direckskerl" isimlendiren, onuda bir arastirda biz senden ögrenelim.
öyle siyasi amacli misyonerlik kurumlarinin
aciklamalariyla tarih arastirilirmi?
haa! adolf hitlerin kavgam adli kitabinimi soruyorsun? onu asil almanlarin okumasi gerekirdi ama neyse, bliyorsun almanyada
basin ve yayin özgurlügü var.
simdi bir ermeni gelse ve bana saat basi atalarin katil dese, önce bir arastiririm. (biz tükler arastiriyoruz biliyotsun. sate belgeleri bile biliyoruz.) hayir atalarimiz katil degil iftira yapiyorsun diyoruz. hala iftira yapilmaya devam ediliyorsa, kizip katil olabiliriz. atalarimiz katil degildi ama bizi birileri iftira yaparak katil etme
azminde, neticede bizlerde insaniz.
sen ne saniyorsun türkleri, aptalmi?
|