Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 04.05.2005, 21:54
Benutzerbild von frankenstein
frankenstein frankenstein ist offline
Neuer Benutzer

Standard OOOOOOOOo halil kocum nerelerdeydin?

özletiyorsun kendini!

benden ne gördünkiki sen halilcigim? ben türkler kadar kürtlerinde haklarini savunan bir adamim. ama bazilari gibi sende her seyi tersinden anliyorsun bazen.

ben sana hic türklerin gerizekalisi yok dedimmi?

ayni sekilde kürtlerinde geri zekalisi var,
aynaya bak görürsün.

adam delehoyanin savundugunun aynisini savunuyor, fakat adam anlamiyor ve kavgaya basliyor. en sonunda StrGB gösterip öyle susturabiliyorsun adami.

gördünmü DeLeHoyaa gene ne güzel yazilar bulbus? hazir hukukcumuz varken biraz tartissak diyecektim.

hani biliyorsun StrGB de Karalama suctur. yani bu ermeni diasporasina karsi TC nin ve tütklerin dava acma sanslari nasildir?

Yani, TC bu Ermeni iftiralari yüzünden milyarlarca dolar zarar etmekte. ayni sekilde,
türk marketleri, lokantalari, sanayicisinden tutta, cifcisine kadar hemen her sektör zarr görmekte. bu ermeni disporasi ve ermeni milliyetcilere karsi, yada mesela alman gazetelerine karsi TCnin ve türk kisi ve kurumlarinin wegen Verleumdung dava acmasi mümkünmüdür?

biliyorsun mahkemeler parlementolar gibi calismazlar. oralarda tarafsiz hakimler avukatlar görev yapmak zorundadir. herseyden önemlisi, hakimler tarih deyince banhof anladiklari icin, bilirkisi yani tarihci ve asker cagirmak zorundadir. türkler taraf olarak atanan bilirkisilere itiraz etme hakkina bile sahiptir. hakim yamuk yaparsa
hakimide reddetme hakkina sahiptir.

sen ne dersin bu ise halilcim? yani türkler avrupada ve amerikada söyle iki milyo kadarcik davalar acsalar?