Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 03.05.2005, 08:01
Benutzerbild von xstudentxnrw
xstudentxnrw xstudentxnrw ist offline
Neuer Benutzer

Standard Hep ayni seyi söylüyorsunuz, ya giyim ya

XXX. istedigini yapabilirsin. simdi ben öyle giyinsem sen bana niye karisiyorsun? ne hakkin var buna? ben sevdigim bir insana benzek istiyorsam o sucmu? elalem beyendigi futbolcuya, oyuncuya, mankene veya anne ve babasina benzemek ister, onlari sevdigi icin. biz ise önce allahi (c.c.) sonra peygamberimizi (s.a.v.) sevmemiz gerekiyor. bu böyle degilse, cocuklarimizi, esimizi, kardeslerimizi, anne ve babamizi onlardan daha cok seviyorsak, o zaman isi tam kavrayamamisiz demektir!
Burda "özendigi" sözde proflarin ve yazarlarin yazilarini yanlis oldugunu bile bile üstünde duran insanlar, onlari cok sevdiklerindenmi yapiyorlar? O kitaplar bedava dagitiliyorda, o sahislar nerden para kazaniyor? Bu kitaplar sulami basiliyor?

Kurani inceleyip, icinden islami yalanyabilmek icin her seyi cimbizla cikarip kullanmaya calistiklari ortada. Neymis, önce sunu bunu oku (yani peygamberimizin bize emrettikleri seyler olmazmis diyenleri, onlar 1400 sene önceye bagli diyenler) sonra sunu bunu oku (yani apacik peygamberimizi hic bir sey beceremeyen, nerdeyse hic bir görevi olmayan bir arap bedevisi olarak göstermeye calisanlar) ve bunlari "anladiktan" sonra sunu oku (yani, namazi (her ibadeti), melekleri, peygamberleri ve cogu seyi inkar edilmesi gerektigini anlatmaya calisan bir zavalli).

Peygamberimiz gibi giyinme istersen, onu sevmeyebilirsin(bu senin bilecegin). Ben sevme demiyorum. Ama, kurani kerimde denildigi gibi O yetki verme ilede hükümlü, onun verdigi hükümlere uyman lagzim!!!!

Namaz kilmaktan tut, kurban kesmek ve sosyal hayata bagli bir sürü uyulmasi gerekenler var! Onlari uygulamakta zorunlusun. Kacisi yok!!! Onun gibi giyinmeyebilirsin, bunu sevdigi insana benzemek isteyenler yapabilir.