Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 29.04.2005, 21:59
Benutzerbild von roman
roman roman ist offline
Neuer Benutzer

Standard TUHAFSIN ENIS COK TUHAF!

Elbet bati kültürünün nimetleri ile büyümüssün, lakin vicik, vicik alaturkadan da nasiplenmis ve onu bir yasam felsefesi olarak benimsemis, kendini soyutlamamissin.

Ne gariptir ki yeri geliyor batici bir demokrat, yeri geliyor ilkel tutucu bir irkci olup cikiyorsun.

Ve kalkip bir bati Fasisti Hitleri, bir dinci fasitt Taliban liderinin sosyal ve pisikolojik konumlarindan dolayi bu duruma geldiklerini bile savunabilecek kadar acizlesiyorsun, yazik sana bati medeniyeti senin savundugun gibi hic olmadi ve onlari gitmesi gereken yerede gönderdi.

Sen Türkiyeli insanlari sahi bu kadar aptal, cahil ve gerzek falan mi sanmaktasin. Cümle alem bilir ki Anadolu da hic bir zaman sosyal iscilik denilen ne bir gelenek nede bir yeterli kurum vardir. Ama bu dünya Fasistlerini bati sosyal isciliginden nasiplenmis bir insan olarak savunman cok ayip!!!!

Cümlelerin tart ölc ve ondan sonra yaz, sikisinca lütfen cirkinlesme. Senin halen ben güzel taraflarin olduguna inanmaktayim.

Bilmem hic bilirmisin Hitler cok uzun bir süre basarili bir ressam olmaya calistigini ama bunu bile bsaramadigi ve kadin saticiligi da yaptigini.

Irkcilik lanetlidir Enis, sana bati kültürünün ben irkcilikögrettigine inanmiyorum mutlaka yakin cevrenin etkisi vardir, Yasar Nuride koyu bir Türkcüdür o da dinsel bilgisini o insanligin lanetledigi konumun icinde bocalayip durmakta, yazik etmekte, yazik sizlere.

Dinlerde irkcilik yoktur irkcilik Fasizmin temel mayasidir bunu unutma.

Galvani...