Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 29.04.2005, 03:29
Benutzerbild von cimbomyilmaz
cimbomyilmaz cimbomyilmaz ist offline
Neuer Benutzer

Standard Türkiye ya olacak ya ölecek

Selam,

ermeni soykirim dayatmasi bir cok dayatmalarinin biri. burda söz konusu olan hakikat degil. söz konusu olan türkiyeyi uluslar arasi alanda saf disi birakma. bilmiyorum türkiyedeki bazi manyaklar fark ettiler mi? tarih su an dünyada yeniden yaziliyor ve bu yüz yili bu tarih belirleyecektir. biz ermeni soykirim yalanini kabul edersek bir yalani savunmus ve kabullenmis oluruz.
Türk milleti maalesef batini korkulu rüyasidir ve 1071 den beri böyle olmustur. onlar bize niye o kadar baski yapiyorlar? cünkü hangi potansiyelde olduklarimizi bildikleri icin. orta asyadan balkanlara kadar her tarafta türk var. türk dili dünyanin en büyük 5 dili. bati trakyada, kerkükde, kosovada, bulgaristanda kirimda yasayan büyük türk azinliklarina bosu bosuna siyasi ve etnik baski yapilmiyor. hedef türklügü yer yüzünden silmek onun icin bizim ülkeyi laza, cerkese, kürte vs. bölmek istiyorlar. yani "aslinda türk yok bu dünyada, karismis bunlar" diye bizi uyutup sonra hepimizi yikmak amacindalar. soydaslarimiza sahip cikamayan hükümetlerimizi de kiniyorum. size bir sayfa öneriyorum, orda türkiyenin nasil bölünmek istendigini ingiliz ve amerikan bagimsiz bilim adamlari ortaya cikariyor.
sandersresearch.com......

bu bir hikaye degil..hedef acikcasi türkiye. bütün asyadaki halklar kendi kültürlerine sahip cikip kendini modernlestirmeye ve her alanda güclü olmaya calisirken bizim serefsiz siyasi elitimiz (CHP, AKP vs.) AB kapilarinda dilencilik yapiyor.

Nerde ve ne zaman görülmüs, Türklerin dilenci oldugunu? Oguz Kagan, Alparslan, Fatih ve Atatürk dilenerek mi devletler kurdular? Yoksa kendi kültürünü ve manevi degerlerini ögrenip ordan mi güc aldilar?

Biz dilenci degiliz olamayiz. Asliniz ne olursa olsun biz Türkler büyük bir milletiz. Bir Piri Reisin Columbus dan önce Amerikayi buldugunu ve dünya haritasi cizdigini kimiz biliyor? Tarihimizde 16 devlet kuran dünyadaki tek halk oldugunuzu kim biliyor?

YA kendi manevi ve kültürel degerlerimize sahip cikip ona göre yasayacagiz ve mücadele edecegiz, yada bizi bölüp yok edecekler ve tarihe karisacagiz.

Secim sizde, ben sectim bile. Oguz Kagan, Fatihin ve Atatürkün yolundan gidecegim.