Hiristiyan dünyasinin 100 önceki Osmanli
Ben Vanliyim... Benim dedem ve nenem o zamanki olaylari görmüs ve yasamislar..
Ermeni ceteleri Anadoludaki müslümanlara (Türk , Kürt, Zaza, Sünni, alevi fark etmez) karsi katliamlara baslamislar..
Serefsiz hain ruslardan aldiklari yardimlarla Sivasa kadar ilerleyen ermeni cetelerini o zamanin dogudaki osmanli ordusu geri püskürtmüstür..
Görgü tanikalrina göre ermeniler ellerine gecirdikleri köylü halkini katletmisler..
Bunu benim nenem ve dedem de tasdik edyior.. anlatiyor..
...
Ermeniler hain, kalles bir millettir..
..
Rusya da bizim düsmanimiz.. Rusyanin yardimiyla bugün Azerbaycan topraklarin cogu isgal altinda..
Ne Avrupa vede ABD birsey söylüyor..
Bu ermeni cetelerine silahlari yine hain Ruslar verdi...
...
Türk Kürk Laz Arap Zaza Sünni Alevi hepsi kardestir.. Hepsi ayni kültüre dine sahiptir..
Önemli olan bizim birligimiz...
bugün Rusya Polanya Kaliforniya v.s. parlamentolarindda alinan Türkiye karsi kararlar Hiristiyan dünyasinin 100 önceki Osmanli devletine karsi savasin devamidir...
...
Ülkemizin gücenligi icin herseyi yapmamiz gerekli.. Bizim de nükleer silahlara sahip olmamiz gerekli...
Bizim hayalperest erminelerle kaybedecek zerre kadar zamanimiz yok...
..
Türkiye ileriye bakmali.. bir bütün olmali..
Önemli olan islam ülkelerin bütünlügü.. bati hiristiyan aleminin emelleri, gayeleri yüzyillardan beri belli.. degisen birsey yok...
onlara kalsa Istanbulu bile rumlara geri vermek..
Peki biz neredeydik, Bosnada Kosovada ve diger ülkelerde katliamlar uygulaninca?
Biz ne yaptik? is isten gectikten sonra..
Islam dünyasina karsi yapilan zülümleri unutmadik, unutmayacagiz.. zamani gelince kitaplar tekrar acilacak.. ve hesabi sorulacak..
Osmanliyiz pek sanliyiz...
|