Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 19.04.2005, 12:27
eniskaya

Standard Yahu güzelim sende kavram hatasi

yapiyorsun... ben Günahlkardir demedim....

Her insanin ruhunda kötülük ve Allaha asilik vardir dedim......

Din ile bu gibi düsünceler tedavi olunur ve ayni zamandada insanin ruhunda yatan güzellikler meydana cikarilir ve bu iyilik Salih AMeller diger kötülükleri örter.....

Iki tane cocuk düsün ikiside ayni... birisi Talibanlarin elinde büyüyor... digeri ise bir Resülün yada Bir Din Aliminin elinde büyüyor........

Acaba bu cocuklar nasil gelisir serpilir ?????

Hör bitte auf mir Wöter in den Mund zu legen..... benim dememis olduklarimi, demis gibi yapiyorsun... oysa her zaman ve her yerde ayni seyleri söylerim ve söylediklerimide iyi hatirlarim.....

Senin burada yanlisin var....

Insanin fitratinda hem kötülük hemde iyilik yatar.... die Frage ist welche der beiden am Ende die Oberhand bekommt....... ist iyiliklerin kazanmasi icin DINDE orijinaline girebilmek lagzim.... yoksa din adina dayak yine milyonlarca kadin var... niye Kuranda yaziyormus... ben göremdim ayri konu...

Cehennemlik olayida baska bir konu...... sen yazdiklarimi hic anlamamissinki zaten....

Her insanlik Cehennem serüveninden gececek.... Cehennem saaadece Ates degilki.... Islahat yeridir......

Resüllerin bile Günahlari vardir... Allaha karsi gelenleride vardir... mesela Resül Yunus..... Allah derhal onu cezalandirdi...

Unutmaki bizim insan beyniyle anlayisimiza göre, Günahsiz tek Allahtir....

O yüzden tüm insanlik Cehennem serüveninden gececektir... jeder einzelner... ebdei cehennem yoktur... Bu Allahin sifatlarina ve Kuranin ruhuna aykiridir... cok uzun süre azap var... ama ebedi degil.... bu yanlis HULUD kelimesini yanlis tercümeden kaynaklaniyor... cok uzun zamandir onun asil anlami.....

Ama bunlari 40 sefer yazdim ve dedim....

Es macht echt keinen Spaß merh mich immer zu widerholen....

Milyon seferde sorsan ayni seyleri aninda derim...