terim imparator, hagi hirsiz!?!?!?!
arkadaslar, cok iyi hatirliyorum, dün hagi ve yönetimi istifaya cagiran bir grup taraftar, gecen sezonda "imparator terimi" istifaya cagirmamismiydi?????
bu ne nankörlük! ben galatasarayi seviyorum ama taraftarin yaptigi sey hos degildi!
ne yani, bu bir derbi kardesim, cimbom sansi degerlendiremedi, trabzon degelendi, bu bir herhangi bir mac degildi! trabzon yaristan kopmamak icin oynadi, galatasaray da sampiyonluktan kopmamak icin oynadi!stressli ve zor bir macti.
olur öyle seyler. hemen hagiyi istifaya cagirmak olurmu, gecen yil terimi istifaya cagirip, "I love you hagi " tezahürati yapanlar bunlar...
galaasaray yenildi ama taraftarin görevi degilmi, böyle kötü günde takimina daha cok destek vermek???? iyi günde herkes destekler!
fenerbahcenin gelecek haftalarda kolay kolay kaybedecegini sanmiyorum ama ne olursa olsun, ya hagi ligin sonuna kadar bir sürpriz olupta galatasarayi sampiyon yaparsa?????
ozaman yönetim ve hagiyi istifaya cagiranlarin yüzlerini görmek isterdim, acaba kizaracakmi diye!
|