Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 07.04.2005, 14:37
Benutzerbild von cobanim
cobanim cobanim ist offline
Neuer Benutzer

Standard Allahi rahmeti tartisilmaz..

Allah in rahmeti ve bereketi üzerine ve üzerimize olsun..

Bak kocum..Elbetteki Allah in katinda tek din vardir, tüm semavi diller orjinalinde Islamdir, bu tabili böyledir.

Bak sen diyorsunki kimse kalkip Allah in rahmetini kisitlamaya kalkmasin. Bende diyorum kisitlamak surda dursun onun rahmetini tartisma konusu hic yapmayalim. Bu nedir ya baska konu kalmadimi?? Kim cennetlik, kim cehennemlik diye.. Sonunda bunu Allah bilir. Bir bakarsin ömrü ibadetle gecen biri yaptigi bir kötülükden dolayi cehenneme girer.. baskasina bakarsinki iyi bir amelinden dolayi cennetlikdir. BUNU BIZ BILMEYIZ BILEMEYIZ. Onun icin kimse gelip burda su cennetlikdir, senin papa yi cennete yolladigin gibi veya bir baskasi sen cehennemliksin namaz kilmiyorsun demesin. DENILMESIN BUNLAR KOCUM.. Bizler burda imanimizi artiracak yazilar yazalim, sarsacak degil.

Vede tabiki cogu insanda müslümanlik sadece nüfus kagidinda yaziyor.Müslümanim demekle is bitmez, is esas orda baslar..

Hz. Peygamber ölüm deseginde kizi Fatima ya ne diyor?? Sakin bana güvenipde kendini birakma, yoksa seni ben bile ahirette kurtaramam diyor.
Eniskaya sen zannediyorsunki bütün müslümanlar sapmis, yozlasdirmislar dini.. öyle olmayanlarda var. Müslüman gibi olanlarda var.

Bu bir gercekdir Islam alemi kendine gelmelidir, özüne dönmelidir. O zaman dünyadaki gercek yerini bulabilecekdir Allah in izniyle.