Bari burda bir yabanci olarak
gayrimenku almak icin 40 deveye 40 hendek atlatmak gerekmiyor..türkiyede ise genelkurmaydan onay gerekiyor..bu yabanci alirsa arsayi vatana millete zarar verir mi diye!
burda dernek cami kurup dini ibadetlerini yerine getirdin mi, kimse kalkip "hristiyan alemini islamlastiriyorlar" diye acik acik söylemiyor bizdeki gibi kizilay meydaninda bir iki hristiyanligi tanitan brosür dagiltildi diye "missionerler geldi dinimiz elden gidiyor" yaygarasi koparmiyor kimse..
burda is yaptigin para kazandigin sürece yabanciya bir sey dendigini duymadim ben,tr.ye ise hem yabanci sermaye girisi zorluklardan dolayi oldukca azdir ve hem de bir cok meslegi yabancilarin icra etmesi yasaktir..
bizde ki gibi yok gap"i yahudiler aldi, yok karadenizi pontus rumlari alacak gibi paranayolar yok
ben türkiyede derinlere kök salmis bir yabanci düsmanligi oldugunu düsünüyorum..simdi hans tr.ye gittigi zaman ali hasan onu söyle bir aralarina alip "enseye tokat, g... parmak" misali samimi bir ortam yasatirlar ona :-) ama o baska bir mevzu
|