Enis yeter artik!! ne bu kardesim öfken
>>Zaten aziz Türk milletinin damarindaki KUTSAL kana kolay kolay yaklasacak kimse görmüyoruz.... bu bizim varligimiz ve ASALETIMIZ de olan bir sey>>>
simdi bu lafi burda bir alman kendi ulusu icin dese polis neonazi olabilir tehlikesi ile kesin takibe alirdi!!
simdi söyle bana. neden senin kanin kutsal?? veya seni asil bir millet yapan nedir?? sen kaninda bir kürtte ermenide veya almanda olmayan extra olarak neler var??
veya bu laflari burda kürtler veya ermeniler icin eden oldu mu??
hem biz söyle cahil salak bir milletiz diye basbas bagiran burda sen oluyorsun?? ne oldu simdi milliyetci damarin mi kabardi! sen elstirirsin ama baskasi elestiremez! bu ne perhiz bu ne lahana tursusu delikanli!
ikincisi beni tartismaya davet etmeden önce biraz türkce ögren:
"BAYRAK YAKMAK ILKELLIKTIR"
ben bu cümlede gerek dilbilgisi ve gerek anlamsal boyutta bir absürdlük göremiyorum!
eeeee ne var bunda..evet tekrar söylüyorum..bayrak yakmak ilkelliktir,ve onu sembol olarak gören devlete ve halka hakarettir!
peki ama böyle bir olay icin yurdun dört tarafinda bayrak kapyanyalari baslatip,televizyonlarin logosunu bayraklarla donatmak ve asiri bir milliyetci bir rüzgar estirip linc psikolojisi yaratmak nasil bir tepki?? ve kendini bilmez bir cocuk esekliklikle bayragi yerde sürttü diye vatan millet siirleri okuyup o cocugu lincetme "orda olsaydim pompali tüfekle beynini patlatirim" demek ne oluyor!
bu da ilkelce degilmi??
simdi ne var bu düsüncelerde??? cok mu aykiri düsünceler bunlar??
hic hayatinda duymadinmi bu tür düsünceler??
sana laf anlatmak misirdaki sagir sultana anlatmaktan daha zor!!!! onun icin tartisma falan bekleme sen..
|