Parti Kuracaginiza Adam Olun Adam.
Hastada 2,3 kere 17 kilometre yürür ve kosu yaparim bir parkta.
O parkta almandan baska kimse göremezsin bir kac orta asya lidanda haric cinli japon gibi.
Gecenlerde kosu yaptigim sirada bir alman gözüme carpti.
Adam büro iscisine benziyordu laylon torbasini tutmasini dahi bilmiyordu.
Praktaki cöpleri gönüllü olarak tobluyor bende nefes nefese ilerden onu izliyordum.
Adamin hareketleri biraz delicede olsa beni düsündürdü cevreye ne kadar ilgi gösteriyorlar.
Türkcü türk milliyetciligini kimseye yedirmiyen Rakicilara alemcilere Türkiye sevdalilarina soruyorum.
Ulennnnn hangi biriniz elinize torba alib Türkiyede sokaklara cöpp tobladiniz.
Lafa gelince kimseye laf kondurt mazsiniz ama izine gittiginizde gübes gözlügü takib hava atta caginiza millete örnek olsun diye elinize bir laylon poset alib cevreyi temizlesenize.
Havanizmi yoksam bozulacak yoksam az sucuk sosismi yediniz gvurun memleketindede kilonuzmu azalacak.
Kel mahmut Yasar Nuricilere gelincede parti kuracagina o paraylan fakirleri doyursana.
Havadan sudan atmak kolay deyilmi eline bir torba alib cevredeki cöpleri toblasana.
Tobluyamazsin deyilmi üzerin kirlenir okumussun diye o isler sana göre deyil deyilmi.
Elin almanida okumus ama eline poset alib cevresini temizliyor.
TV lerinize ne demeli bir iki Sürtügü kameralar karsisinda soyup millete medeniyet bu diyeceginize o Sürtüklerin eline bir poset verib cevreyi temizlesenize.
Türklükten milliyetcilikten atib tutmak kolay deyilmi.
Hadiinnn lennn hadinnn Televole Yobazlari sizi.
|