Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 21.03.2005, 11:25
ruveyda30

Standard bu kadin haklrinda gelisme degil!!!!

Sizler bu olaya kendi acinizdan islamda kadin haklarinda gelisme olarak bakiyorsunuz..

Bu USA da yasanan kadin imam olayi, dünyadaki su an ki politik gelismelerin bir parcasidir sadece...Inanin yakindan uzakdan kadin haklari ile alakasi yoktur bunun, emin olunuz ki ben feminizm"in okulunu okudum hemde gercek okul...lakin gördüm ki gercek anlamda kadina hakki veren islamiyettir!
Size soruyorum bir kadinin namaz kildirmasi ile cennet annelerin ayaginin altindadir arasinda ne baglanti vardir?
ayni isi yapan kadin veya erkegin ayni ücreti almamalari esitlikmidir?bu avrupa ülkelerinde böyle...bizim türk kültürü islamiyeti bastiriyor cogu meselede, bazi görevleri kadin yapmasi gerekiyormus görünüyor. Bir kadinin dünyaya getirdigi cocugana ana sütü verme mecburiyeti olmadigini biliyormuydunuz islamiyette?
Dolasiyi ile baba bebege süt annesi tutmak zorunda. Bunu cogu müslümanlar bilmezler...Fakat iste annelerde cocuguna kendi sütlerini vermek istedikleri icin, fedakar olduklari icin CENNET ANNELERIN ayaginin altindadir..HADISI-iserife