Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 18.03.2005, 09:41
unknown

Standard Mafhuz arkadasim...

...sen elinden geldigince, dilinin döndügünce, parmaklarinin yettigince ALLAH´in varligi hakkinda anlat anlatacagini.

Ama NEDEN, NICIN, NASIL vs. diye sorma.

Inanmak ve Inanmamak ?

Burda soru bumu :-) ? Bence degil, yüce Mevla bile iman edilmesi konusunda bu konuyu INSANIN KENDISINE biraktigini söylüyor. Onun icin bize sadece YASAMAK düser...

Inanan insanlarin yaptiklari ortada, ben INANCSIZ bir insan olsaydim ve etrafimda yasayan MÜSLÜMANLARI örnek alacak olarak IMAN´a gelecek olsaydim, samimi söyleyim BINYILDA yasasam INANMAZDIM.

Iman etmek bakkala gidip iki ciklet, iki somun almak gibi bir sey degil güzel kardesim. Sen IMAN etmis kisilerin gercekten IMAN ettiklerini nerden biliyorsun. Önce IMAN nedir, IMAN nasil edilir ve IMAN ederken neleri "IMANIN DISINDA BIRAKACAGIM" sorusunu kendine hic sordunmu:

&ltLA&gt yani &ltHAYIR&lt ile baslar IMAN etmek. Hic düsündünmü BIZ IMAN EDEN MÜSLÜMANLAR bir cok seye (Kadin, Kiz, Para, Kariyer, Tahsil, Mal, Mülk, Lüks, Futbol, Lotto, Toto usw...) HAYIR demedikce onlarin yerine &lt&ltRABBI&gt&gt koymadikca gercek IMAN etmis sayilirmiyiz ?

...devam edecek....