basmiza ne geldi ise bölünmeden geldi
"..... benden dahami akillisiniz daha cokmu okudunuz daha tiplimisinizde, Allahin kelaminin jandarmaligina bürünüp, anlamadiklari halde kizlari kerhanelre sokar gibincesine bir araya tikayip, kim bilir neler yapiyorsunuz onlara...". bir müslümanin agzina yakismayacak kelamlar Enis kardes:-( biz müslümanlarin basina ne afetler geldi ise zaten bu sencilik bencilik davasindan gelmistir..elbetde bir kurs aciliyorsa bilgili hocahanimlar ders veriyorlar, bundan hic süphem yok..ben cocuk yasta iken diyanetin camiilerinden baska din egitimi veren kuruluslar yok idi almanyada, digerleri almanyada sonradan aktif oldular. Islamiyeti sevmemi diyanetin degerli hocalarina borcluyum...sizin bahsettiginiz bir sahisla kuruluslari bagdastirmak bence yanlis, Bremenin en büyük ve aktif camiisi Fatih camiiside bu kurulusa ait. kampsamli sekilde sosyal,dini, kiz cocuklarini egitmede olsun faaliyetleri var. Her cemaati az cok taniyorum hepsinin az cok ALLAH adina birseyler yaptiklarini biliyorum.selam ve dua ile.
|