Ben sana söleyeyim....
Atatürk ve silah arkadaslari.. Inönü, Cakmak usw.... bunlarin ortak cabalariyla, bu arkadasimizin babasinin bir Türk ve Müslüman olmasi saglanmistir....
Alternativ olamsini cok isteyenlerden arkadasimiz... düsmanligi babasinin Türk oldugunadir.... yoksa Politikadanda fazla haberi yok....
Dinin ne oldugunu, dinin inac degil...sadece Sünnetullahin gercekleri üzerine kuruldugunu bi anlayabilse belki adam olacak... ama olamaz cünkü kafasini Süleymancilar Asitlen yikamislarki, artik adam olmasi mümkün degildir....
Bunlarin kalpleri gözleri Cebrailin dedigibi, Mühürlenmistir.... onlar göremezler....
Birde bu tip insanlar mutsuz insanlardir.... her yönüyle mutsuzlardir, din acisinden Sex acisindan tatminsizdirler usw. usw...... o yüzden baskalarinin ne mutlulugunu nede rahatligini isterler...
Eger ellerinde olsa... Allaha yemin olsunki tüm insanligi kilictan gecirirler....
Bunlarin asil hatasini ben analiz ettim... Allahin o Sünnetullah sisteminde degisiklik olamza ya.... iste o sistemde Zalimin yeri yoktur.... Islam dinide tüm dinlerin belki en ortasi ve Orijinali kalmis ya.. bunlarda Islam kelimesni almislar bas taci etmisler.. ve simdi Allah bizleri diger insanlarin Padisahi yapacak zannediyorlar....
Oysa Allah hak edene verir.... Iste dünyanin Hali böyle...
|