Büyüksün Ali :)
gercekden
okadar dogruluk okadar ciddi kimse daha böyle yazmadi bu konulari
bende hatirliyorum daha,,,galata bolognaya karsi oynadi mac 1:1 bitmisti bolognayada
herkez biliyordu bu bologna galatasarayi sami yen de yener diye...bende baktim o maca bologna yada ve biliyordum,,,oyun tertemiz gecerse sami yende galatasarayin hic sansi yok...
noldu ? hem ligde hem de tr kupasinda galata icin ara verilidi,.
galatsaray nerdeyse aylar boyu lig de oynamiyordu,,,
her hafta sadece 8 mac görüyorduk ligde..
sonra 2 hafta istrahat etti galata,,,bologna ya da (tabiki bu takim liginde durmadan mac oynuyordu,,,inter milan veya juve gibi "kücük" takimlara karsi oynuyordu hic ara vermeden)..e iste bologna geldi,,,sansiz sekilde maci istanbulda kaybetti (sonuc 2:1)
ayni olay,,dortmund,mallorca,leeds veya arsenla karsi da oldu...
herzaman ara verilidi gs icin,,,ama fener ikinci turda elenirken yani 4 mac oynarken,,daha halen sariyer veya altay gibi takimlara karsi top kosturuyordu..
ama tr ye basari geldigi halde biz bunlari ifitira veya kiskancilk veya herangibi baska kötü tezahürat olarak söylemedik...cünkü böyle sey yakimaz Fenerbahce icin,,
ve Yari Final den itibaren hepimiz Galatasaraya destek verdik,,,Galatasarayli degildik ama destek verdik,,,cünkü hersey türkiye icin di..
simdide gelip camur atiyorsun Fenerbahce(lilere) enis..
herkezin firsatti vardi tr yi avrupada iyi bi sekilde temsil etmek,,ilk basda galatasaraya ciddi bir takimd egildi avrupada,,,herzaman rezil olup tr ye geri dönüyordu..
2000 yilda,, samioynlar liginde yenildikden sonra uefa zafer kazanmis takimdi...
yinede helal ve tebrik ediyoruz gs yi ama biz Fenerbahceliler asla rengimizi unutmayiz
ve bu yönden :
"herkez tuttugu takimin formasini giysin,herkez rengini bilsin"
enis bey
|