kendiliginden defol git!
Benim amacim ermeni düsmanligi yapmak olamaz. Olsa olsa, ermenileri türk düsmanligi yapmaktan alakoymak olur.
<1milyon tanenin malindan ve canindan edip memleketten kovdurdunuz daha yetmedimi?>
bu gün sansliyiz yani.
Sayiyi 1 milyona indirttik. Demekki bu is pazarlikla oluyor. Bu konuda biraz daha
gayret etmemiz gerekiyor.
Sevket süreyya aydemir <Suyu arayan adam> adli kitabinin russisgalcilere karsi carpistigi malatyadan, baku"ye kadar olan kisminda, konuya aciklik getirmektedir.
Askerler Enverpasaya isyan edip kanunlara degil vijdanlarina göre hareket etmislerdir.
Sebebi bellidir. Isteyen alip okuyabilir.
Bu konuda ne bir tarihi arstirma sonucu vardir, nede tamalanmis arhiolojik kazilar.
Bazi devletlerin parlementolarinda aldiklari yada alacaklari kararlar, sadece onlarin su anda
hangi ahlaki seviyede olduklarinin kaniti olacaktir.
30-40 bin ermeni türkiyede kanunlarin güvencesi altinda yasamaktadir. Kamu vijdanini rahatsiz edecek bir fiil islerlerse gecmisteki gibi, karsilik veren cikacaktir saniyorum.
Bunu ifade ederken ilave ediyorumki, hic bir suc digerini hakli kilmaz.
OOOOOOOOOOOO manukyan!!!!!!!
Demek o mübarek ERMENI KAHPESI yataginda uslu uslu tanrinin rahmetinemi kavustu?
Vay rabia sultan vay! Acaba O ERMENI KAHPESI ne kadar, o fuhus imparatorlugunu
kim kurdu kim yönetti? Acaba onbinlerce kadini zor ve hileyle fuhusa kim zorladi?
Acaba Talat pasanin katili ERMENI TERÖRIST nasil dünyanin ikinci ücüncü zengini
olarak öldü?
Sapka devrimiyle birlikte Ermenilerin ve rumlarin sapka üretme ve pazarlama isine
tamamen hakim olduklari gibi, beyazkadin ticaretindede imtiyazlimiydilar?
<Atatürkün manevi kizi "sabiha Gökce" de ermeniydi..ondan da bahset istersen biraz!>
Bak ben bunu bilmiyordum ve hic sasmadim.
Atatürk evlatlik edinecek öksüz bir türk cocugu bulamamismi?
Sen ermenileri tamamen batiriyorsun!
Politika ermeni isi degil!
Istersen kendiliginden defol git!
|