HERKEZ....
...Namus namus diye zirliyor, ama asil su Namuscinyaetci sapiklarin Namus algilayisi tamamen Mantik disi birsey. NAMUSU BIR YORUMLAYALIM...
Benim Namus algilayisim, kormuaktir, dürüstlüktür, er olmaktir yani uzun lafin kisasi sadece bir hisdir.
Bu algilayislarin icinde Bacak arasindan olan bir sey yok.
Bir Kadin cinsiyetini yasayabilir ama yinede namussuz olmasi gerekmez, seviyeye kislige bagli birsey. Önüne gelenin altina yatigi an bir kadin sadece kisiliksiz, hissiz ve ahlaksizdir baska birsey degil. Bu örnegim erkeklerede gecerlidir.
BU NAMUSCINAYETINI NAMUS + CINAYET NAMUS=GUT CINAYET=SCHLECHT bu baglanti bile mantiksiz birsey iyiyle kötü nasil birbirine baglanabilir anlayamiyorum.
Bu Cinayeti iyi birsey olarak yorumlayan sapiklara tek bir uyarim var. Allahin verdigi cani allahtan baska kimse alamaz. Ölenin nasil bir yasam tarzi yasadigini bilmiyoruz, hic birimizide ilgilendirmez, bu yüzden yargilamaya hic, ama hic hakimiz yok. Onu öldüren abilerine bakalim. Kisilikleri belki su BMWve PICLERI, LAFIM HER BMW sürene degil, hangi tipleri kast etigimi biliyorsunuz, kilerdi, önüne gelen bacak arasina girmek isteyen, onun bunun bacisina sulanan, sapiklar, eger öyle ise ve Namus yüzünden insan öldürülecekse Ilk basta o PIcler ölmesi gerekti. 1. 15 yasina bir kizi zorla evlendirmek nedemek? 2. Dayak sopa yemeye eve demek nedemek? 3. Bence bu cinayeti isleyenler degil, ilk basta bu allahsiz ve sapik mentaliteyi ögreten anne ve babada suc.
Bu demek degildir herkez istedigi gibi onunla bununla yatag düsüsün, HER KOYUN KENDI BACAGINDAN ASILIR DERLER... Bunu unutmayin her zev icin yasadigimiz cinselikte birsey kayip ediyoruz kisiligimizden bir sey veriyoruz ve cogu zaman karsiligini görmüyoruz. NAMUS herkezin kendi elindedir, ve bir insanin kendi degerini bilmektir. Saglikli bir maneviyat icin cinselik ve cinsel iliski cok önemlidir, ama lütfen seviyeli :O)
SAYGILAR SEVGILER
NAMUSLU BIR DOST (benim algilayisimdan)
SERHAT
|