Olaylari karistirma kes...
Ilk yazinda Carewden bahsetmedin. Dolayisiylada Brat o konuya deyinmedi.
Ben maci izledim.
Evet, cok pis küfür ettiler. Ich habe nur noch den Kopf geschüttelt. Ama birde su yönden bakmak lazim. Hakem penaltiyi tekrarlatti. Neymis efendim oyuncu girmis ceza sahasina. Allah askina, bir iki adam cizgiye basiyordu diye yapilir mi bu?! Biz kac mac gördük sahaya girenler atacakti nerdeyse penaltiyi.
Ok, kuraldir. Tekrarda kaleci 2-3 metre öne cikiyor. Oda bir kural.
Seyirci bunlari hazmedemez hale geldi artik. Ben bile gicik oluyorum genelde bize karsi yanlis düdük calindiginda. Cok umursanmayan bir hata olsa bile! Seyirci küfür etmesinde sahaya mi insin yani?! Tekrar söylüyorum: KÜFÜRE KARSIYIM! Ama olaylari sirf yatilar, ettiler seklinde degerlendirmemek lazim. Neden diye sormak lazim.
Kavgaya gelince, Sakaryasporlu oyuncular neden saldirdilar öyle deli dana gibi tribüne dogru? Ayrica tribünden biriylede kavga etmediler, güvenlik görevlileriyle kapistilar. Illa tribün diyorsan, orda Sakaryasporun seyircileri vardi!
Carew"e gelince...En az 3 mac ceza vermelerini istiyorum! Cok igrenc bir harekette bulundu. Daran gibt es nichts zu verteidigen! Aber wie gesagt, das hat mit dem oben nichts zu tun!
|