Kisa cevap
1.) Bin kein Laz...... benim bildigim yaklasik bir 10 000 falan Laz var Trabzonda.. der Rest ist Türk reine Türken sogar wie ich.... herhangi bir yerden eingewandert falaln degiliz.... Stammbaum war schon immer in Trabzon.... Lazlarin hakkidaki biulgiler icin Internetteki Laz sayfalarina bakmak zorundasin
2.) Kürtlük sorunu diye ben bir sey sahsen tanimiyorum... tanidigim fakir insanlarin caresizligini sömüren EU ve USA nin planlarini taniyorum... bunlari hem TV hem Auslands TV lerde ve ayni zamandada bir cok bölgede yasayan arkadaslarimdan taniyorum... bilhassa onlarin söyledikleri benim icin agir basiyor, TV o kadar Objektiv olmuyor..... ama bölgede yasayanlar biliyor...
Üstelik bölegede bulunan Süryani arkadaslarla ve yaslilariylada bu konulari cok genis bir sekilde yillardan beri konusuyoruz
3.) Türkiye elbette gelisir degil gelisiyor zaten..... yavas yavas her bölgeye Demokrasi ve medeniyet anlayisi yerlesiyor... zamanla olur bu tabi... Kürtler ilk önce Asiretciler ve Agalardan kurtulsun... dann ist vieles leichter
4.)Evet görüyor..... hele hele bir Kürt asilli bir kisi Basbakan ve Cumhurreisi yada Milletvekili olabiliyor ve hatta Mecliste orosbuca Kürtce küfür edebiliyorsa Demokrasinin ve esitligin daniskasi demektir.....
Mehr Rechte gibt es nirgendswo...
5.) Yanlis kabul edilmez, yanlis yanlistir.... ben bir seyi zaten kabul etmem, bir sey dogruysa dogrudur yanlissa yanlistir... ben sadece Realite hangisiyye onu kabul ederim..... nasil Allahin verligi bir Realite ise yanlista Realitedir
|