Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 16.02.2005, 12:30
eniskaya

Standard TR de Friedlicher Domo nasil olur

Sendikacilar ve Doktorlar yada diger medeni insanlar Demo yapiyor TV de görüyoruz.... adamlar oturup eylemlerini yapiyorlar hatta gelip Meclisede girenleride hatirliyorum Basbakan yardimcisi Sahinlede görüsme cikardilar..... hangi gurubun Demosuydu tam cikaramyacagim, ama Mclis önünde Demo yapip iceri girip Bakan Sahinle görüstüler... TV de ana Haber bültenine girdi... Nema olayi olabilir...

Iste Friedliche Demo böyle olur... gidersin meclisede girersin Basbakan yardimcisiylada görüsürsün..... TV haberlerine efendice cikarsin...... iyi niyet ve tatli söz yilani delikten cikarir.... unlar bos laflar degil.... taaaa Realitenin kendisidir

Ne süper bir olaydi.... ben cok duygulandim ve Demokrasi adina TR de örnegi görümemis bir olaydi....

Sen gel simdi PKK ibnelerinin yaptigi Demoyu bununla bir tut..... Allah carpar adami

Iste resmen ARN niyet.... kötü niyetlilik ve kötü kalplilik......

Birde Enise Demokrasi dersi vermeye kalkiyorlar.... yillarim sadece böyle konulari incelemeyle ve Ruhaniyetimi tedavuyle gecti..... Derse ihtiyacim yok.....

Bir senin görüsün vardir, bir benim görüsüm..... birde evrensel yani Sünnetullahta bulunan Allahin verdigi Realite gercekleri vardir..... eger orada bulusamiyorsak..... ohhhooooooooo.... herkes bir Demokrasi cikarir....

Ben hemminsanlarin hemde Allahin yaninda hakliyim...... bu hususta ZERRE kadar destege yada Hurafete ihtiyacim yok...

Selamlar
Enis