Uzun zamandir dinden lakirdadik simdi
biraz dinsizlikten bahsedelim......
Alsinda cogu möchte gerne Moslemsler süper Benzinli dijnsizlerdir ama ben daha cok Atheistlerden bahsediyorum.....
Benim görüsüm... bir Atheist bir ideolojiye bagimli olan ve kendisini adam zannedip fetva veren bir Müsilmandan daha iyidir ve daha cok Allaha yakindir.......
Es gehört eine ganze Menge dazu um Gott zu verneinen.....
Hangi Allahi verneinen ediyorlar.... Muhammedin Allahini degil...... piyasadaki Allahi, yani möchte gern Müslümanlarin arasinda gezen Allahi, yani PUTTLASMIS olan Allahi.....
Oysa bir Atheist bilseki, Mutter Naturenin Geisti, yani Ruhu, Enerjisi mecazi anlamda HZ. Resül Muhammedin Allahi oldugunu..... Müslümanlarin haline güler ve kahkaha atmakla ölür.....
Bir Atheist, bence Allahi tanimlamada möchte gern Moslemslerden 1000 kat daha ileridirler.....
Cünkü Allah sinirsiz, ucsuz bucaksiz tektir, yani biz Allahin icinde veya Allah bizim icimizde yasiyor........ kesinlikle aynada gördügünüz siz degilsiniz, sadece bir dünyevi resim boyutu.... ama dahasi var..... Mutasyon yada bir ölüm Transformasyonundan sonra baslar asil ebedi hayat.......
Ben buna ancak okulda Energie Erhaltungsgesetzi okuyup anladiktan sonra feci sekilde kanaat getirdim.... den kein Energie geht verloren..... es wandelt sich um..... Licht zur wärme, wärme zu Licht, Reibung zur Wärme usw.... Strom zur licht und wärme usw. usw......
Genau so ist es mit der Menschlichen Seele..... diese Energie, die wir als den geit nennen kann nicht verloren gehen... UNMÖGLICH.... yok böyle bir sey Allahin Sünnetullahinda.......
Yine konuyu saptirdim....
Kisacasi Allahi bu sekilde bir Atheist duymus olsaydi, herkesten evvel Müslüman olur ve Allahi möchte gern Müslümanlardan daha iyi anlardi.....
Kaldiki Atheistler dünyanin en ileri gelmis adamlaridir, yani en üst seviyedeki özgür beyinli insanlardir.......
So steht es geschrieben und so ist es auch
|