Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 10.02.2005, 22:20
Benutzerbild von oezsu
oezsu oezsu ist offline
Neuer Benutzer

Standard Kanit kanit kanit...üfff

Oh meine Hochheit akzeptiert jetzt, dass Astrologie existiert!!!!

Ben kisisel olmayi senden ögrendim…Senlede kisisel bi problemim yok!Yukarlarda ucma burada tartisirken o kadar!Tartis, diretme!

Sen kaynaksiz yasayamiyormusun? Kendi aklini kullanip Kurani Kerimin tüm Resullerin hayat hikayesini göstermedigini düsünemiyormusun?

Kuranda Hz. Muhammedin hayat hikayesimi, Hz. Isa´nin meslegimi, Hz. Yunus´un güzelligimi yaziyor????!?!

Bu arada ben Üstad´dan hic bi sey kopya etmedim. Yazdigim makalenin kaynagi Sayin Nuran Tuncel´dir! Ikisinden benzer düsünceler cikiyor, dogrudur!

<a href="redirect.jsp?url=http://www.sufizmveinsan.com/astroloji/index.html

aglamayin," target="_blank">http://www.sufizmveinsan.com/astroloji/index.html

aglamayin,</a> buyrun kaynagini arkadaslar!

@akshalil ve Enis

Evet bi konuda haklisin, kuru kuru olmak bezginlik getirir, ilerleyemezsin! Ne güzel diger boyutlari görebilen Resuller ile beni ayni kefeye koyman senin fikrine göre ne kadar dogru bilemem, fakat ben tesekkür ediyorum! Fakat benim diger boyuta erebilmem icin seneler ve seneler gecmesi gerekiyor!Bu noktada …

Enis´cim senin iyi veya kötü mühendis olduguna ben karar veremem…Biz yüksekten atmayi sevmeyiz, daha cok MÜTEVAZI´likten yanayiz…

Hz. Idris Kuran´da geciyormuydu?

Meryem Suresi 56/57. Ayet:
„Kitab´da Idris´ i de an;cünkü o bir siddik, bir resul idi ve biz onu yüksek bir mekâna ref´ettik!“

Hz. Idris ilk defa kalem tutan ve yazi yazan insandir bu arada! Kendisi YILDIZLAR ve ve hesap ismi üzerine düsünen insandir. VE 30 SAYFA VAHIY INMISTIR!!!Suhûf´a bakiniz…

Suhûf nedir? Bilmeyen arkadaslar vardir belki?!? Dört kitabdan haric bazi resullere gelen sahifeler. Hz. Adem´e 10 sayfa, Hz. $it´e 50, Hz. IDRIS`e 30 ve Hz. Ibrahim´e 10 sayfa indirilmistir…

Simdi sen kaynakda istersin bunlara, kaynaksiz calisamiyorsun ya Fakat sen bu kitaplari nerden bulacaksin, söylesemde söylemesemde ne degisecek??! Dedem´den kalma bu kitaplar, ne yapicaz simdi?? ))) Tasavvuf kitaplari, derinden yani Medyatik hocalardan degil…

Neyse, ben saadete gelip, isimlerini yazayim.

Ansiklopedik Islam Lugatlari 1. ve 2. Cilt Resuller Bölümünden...

Hadi bakalim, Allah selamet versin!