Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 07.02.2005, 17:13
eniskaya

Standard Sen nereye geldin yine

Baslatma beni simdi Yasarina....

Ben ne diyorum sen ne diyorsun... ben Istanbul diyorum sen yok Selanik diyorsun... fesuphanellah....

Imami Azam isterse kabenin tüm duvarlari eritip caya katip yesin...... bunun Kuranla ne alaksi var anlamis degilim.....

Bu adam dine Ilavelerde bulunmus..... SIRKTIR..... din diye ilaveda bulunamazsin.... Yasar Nuri ilavede falaln bulunmuyorki... cikarmada cikarmiyor... sadece görüsünü bildiriyor...

Imami Azam öyle yapmadiki... Sünnet diye ilava namazlari dine monta ettirdi.... Tazbih Namazi diye Hurafet namazini ilave ettirdi usw usw.....

Bu Imamlarin arasinda en akillisi kesinlikle Imami Safiydi..... onun icin Safiilik Kurandaki Islam dinine cok cok yakin..... ve Mezheplerin en üst seviyesine Safii Mezhebi sahiptir....

--------------------------

Ben diyorumki HZ. Hamza dini nasil algilamissa yada nasil dini yasamissa, o sekilde yapmali.... Günde 17 rakat Namazi 50 rekat diye kilmislarsa bizde kilalim.....

Amaaaa yokkkk yapmamislarsa... bende kilmiyorum...... ve dinden saymiyorum.....

Emirleri Allahmi verir yoksa Imami Azammi....., kaldiki bir Imami Azam su anki Ilahiyatcilardan kat kat geriydi....