Bak arkadasim
Sizlerin topu cok tehlikeli ve gercekten cani insanlarsiniz.......
Bunu söyleyen Araplar... Türkler ve Farslilar..... yani tüm komsu devletleri....
Ne demisler söyle komsunu sana kim oldugunu söleyeyim.....
Sizler TR de birinci sinif vatandasken artik 3 sinif vatandasliga düstünüz.... bir Yahudi yada bir Ermeni asilli Türkü sizden daha hayirli görüyoruz.....
Cünkü sizler haksiz yere ve kesinlikle gereksiz yere TR devletine savas actiniz.....
Sizler savasi TR ye acacagina sizlerin Asiret Resilerine acmaniz lagzimdi.... Sizlerin geri ve Cahil kalmanizin TEK NEDENI SIZLERIN ASIRET RESILERIDIR......
Sizleri kör edip tam bir Terörist olarak yetistiriyorlar....
Ulu önderimiz ne diyor.... "Cahil halk ile ancak savas yapilir"
Iste isbati........
Burada CemDean ile askHalil.... bar bar bagiriyorlar.....
Ohhhhhh bize sunu ettiler bunu ettiler... yok Haklarimizi elimizden aliyorlar yok efendim beni dövdüler yok efendim kültürümüz elimizden gidiyor... LAGA LUGA LAGA LUGA
Ben soru sordum.... hemde harbi medeni erkek gibi...... sanda aynisini soruyorum.....
Ben Trabzonluyum... ve Türküm... yada sen deki Lazsin... ist mir auch recht....
-------------------
Ben simdi kalkip Trabzondan Diyarbakira göc etsem.... ve sende kalkip Diyarbakirdan Trabzona göc etsen ne olur....
Ben Türküm diye Diyarbakira gelince, sende olmayan HANGI HAKLAR BANA ILAVE OLARAK VERILIR... ?????
Arabami, bakire karimi, evmi... para pulmu... san söhretmi.... verilir bana ????
Ve senin elinden Trabzonda hangi hak alinir..... ????
paranmi elinden alinir, konusma hakkinmi elinden alinir, yada karinmi elinden alinir, seni hapsemi tikarlar.....???????
------------------
Nedir sizleri bir Trabzonlu Enisten daha üstün kilanki... bende olmayan haklari istiyorsunuz... hele hele ne oldugunu sizlerde bilmiyorsunuz....
Benden dahami akillisiniz, dahami aydinsiniz, dahami tiplisiniz....... ???? nedir sizleri Araplardan, Iranlilardan, ve Türklerden yada TR de yasayan diger asaleti baska millete dayananlardan......
aksHalil"e bunu sorunca.... yahu birak gel senle Trabzonsporu konusalim... LAGA LUGA.....
Baslarim simdi Trabzonsporuna.... adam gibi soru sorduk ve cevap istiyorum........
Hadi bana adam gibi, erkek gibi cevap ver bakalim...... ve ayni zamanda Özali göz önünde bulundur.... bu adam TR ye en büyük ilerlemeyi saglayan bir adamdi.ve ayni zamandada Kürttü......
Engelleyenmi oldu Özali.... Tayip Erdogan tam 4 ay hapiste yatti ve cikti yönetimi begenmedi... gecti basa oldu Basbakan.....
Onuda engelleyenmi oldu......
Senin yada benim Basbakan olmami engelleyenmi var ???????
Almissiniz Asiret Resisinizi önünüze cekmissiniz ZÜGÜRT AGADAKI gibi karsinsina ondan sonra Agam emret, Agam emret.......
Elbette sizler CAHIL kalacaksiniz..... cünkü Sizlerin AGA diye Allahlariniz var.....
Töre Cinayetleri Sizlerin olaralarda oluyor..... genc kizlari Töre diye asip kesiyorsunuz.... iste Cahillik caniliktir....
Haaaaa PKK nin tek bir faydasi var onunda söylemis olayim....
PKK Türk silahli Kuvvetlerinin Antreman arkadasidir.......
Sizleri birileri kullanarak, TR nin askeriyesinin önüne yem olarak atiyor...... aklinizi basiniza toplayin ve okumaya calisin ve cocuklarinizin okumasini saglayin...
Cahil kalmayin, Cahillik=Canilik
------------------------
Bu aciklamalarimi aslinda sizler alip bas kösenize asip oturup aglamaniz lagzim ki sizler ne hale gelmissiniz..... kalpleriniz ve gözleriniz nefretle dopdolu.....
Biz Türkler rahatiz..... bizler baslatmadik, baslatan sizlersiniz... ve aglayanda sizlersiniz.......
Sorumu tekrarlayim bari... sen yine atlarsin oyana buyan...
Ben Diyarbakira gelince, bana verilecek olan ilave HAKLAR hangileridir ???????
Hadi dene bakalim benim kadar gercekci ve medeni olmaya...
|