Aferin süper bir Beitrag
iste gefceklrin taaaa kendisi... en zaindan bazilarinin bu görüsleri beyninde olusturabilmesi ben cok cok mutlu ediyor....
Bu sadiklari A dan Z ye gerceklerin taa kendisidir...
Bzim medeniyet ve kültür eksikligimiz var... bunlar ici ice kavramlardir....
Düsünün bundan 30 yil önce Almanyaya gelen dedelerimiz diyelim artik... cogulari Türkleri feci sekilde kötü tanittilar..... Alamanlari dövmek, kendi aralarinda kavgalar ve kari kiz pesinde gezmekler....
"Ich bin Türke ich darf das" kelimesi gencler arasinda cok yaygindir..... als ob Türke sein gleich ein Arschloch sein ist...
Ama gel görki Almanlar bizleri COK HAKLI yere kültürsüz Hinterwäldler olarak görmekteler....
Evet asil suc, Almanyaya gelen ilk nesil ve onlarin hatalarinda akil almayan su anki nesil......
Kariya köle muamelesi yapariz... sabah aksam Müslümanmis gibi hava basmak icin Cmiide yatip kalkariz... elimize bir kitap alip okumayiz......
Ondan sonra ben Musilmanim... ben cennete girecegim....ama o yandaki ekmegini yedigim komsum giremeyecek... cünkü Musilman kelimesi beni kurtaracak.....
Cahiliz arkadas Cahiliz...... artik kabul edelim.... ve en azindan cocuklarimizin böyle hatalara düsmemesi icin gayret gösterelim....
Foruma sen devam et katilmaya arkadas... böyle beyinlere devletimizin ve milletimizin ihtiyaci var
|