Yine elma ile armutlari karistiriyorsun
senin kafan az cok calisiyor delikanli ama bu milliyetcilik seni cürütüyor,beyninin daha saglikli calismasini engelliyor gibi geliyor bana..bazi seyler biliyorsun ama bütünlük ve baglantiyi kuramiyorsun..
ben milliyetcilige degindim,solculuga degil!
ama yine de sorularina bakalim;
1-Türkiyenin en güvenilir yüce teskilati Ordumuz solcularin üzerinden buldozer gibi gecer,hapishaneneler tikar,iskencelere koyarsa,2 defa yönetime el koyup solcu avina cikarsa sol adina bir sey kalmaz tabiii!!
2-En büyük sairi Nazim"i solcu oldugu icin hapse tikayip rusyalara sürgün edersen, en büyük sinemacisi yilmaz güneyi hapse tikayip fransada exilde ölmesine yolacan "cok deegrli ordumuz" ve milliyetci aziz türk devletinin evlatlari olduktan sonra sol adina ne ariyorsun????
Solun böyle temelini kazirsan ektigini bicersin; Gerici-dinci-milliyetci güruhlar
3-Chp nin sol parti olduguna kargalar bile gülüyür artik :-) zaten hic bir zaman olamadi sol parti..benim nazarimda AKP su an chp den kat kat daha soldur..banim nazarimda sol degisim-dönüsümdür..ve su an tr. de degisimin öncüsü akp dir..chp nin ise tarihten silinme vakti coktan geldi de geciyor..
|