Türk kadinlarinin buhalde olmasi
Türk erkekleri yüzündendir....... bu apacik ortada......
Bunu Allahta biliyor kulda...... bu cok dogru bir tespit.... hele hele bizim klasik Türk erkekleri en azindan Almanyada yillar boyunde Alman kizlari pesinde gezerle ve sonunda, gidip köyden bir kiz alirlar...
Ben cooooook gördüm böylelerini, sorunda neden köyden evlendin, hap ayni cevap buradaki kizlara bir sey denilmiyor köy kizlarina daha iyi laf geciyor.....
Iste sakatlik burada.....
Aslinda bana kizmanin bir Alemi yok..... senin dediklerinden bir sonraki senaryoyu cizdim... hatta Coach01 e bu yazdiklarimi senaryo halinda söyledim... istersen bir göz at....
Sakatligin basi Türk erkleridir... kjadinlar Türk erkeklerinin hegomonyasi altinda eziliyorlar..... ve ayni zamanda Türk erkekleri kültürlü degil.... Mesela ben evlki olsam karimi TR de yalniz basina seyahat etmesinde yana degilim, oysa Almanyada sitedigi sehire yere gitsin.. zerre kadar basina olay gelmez, ama TR de gelir....
Simdi annelerimiz cok sükür Türk karilari...... ama annelerimiz kendi durumlerinde memnun gibi haldeler... buda neden biliyorsmusun... caresizlikten ve sorumluluk almamak istediklerinden.-... bu ikisi birbirine karisiyor......
Hurafet din anlayisi annelerimizin gözlerini kör etti...... annelerimizden ne snin gibi aydin nede baska sekilde bir sey daha olur... onlari olduklari gibi kabullenmek gerekir.....
Biz gencler olarak kendi ayaklarimizin üzerinde durmaya calisip ve degerler üretmeye bakmaliyiz.......
Benim görüsüm is sadece erkeklerde baslamiyor... kadinlarda cocuklarini egitirken, kendilerine yapilan haksizliklari görüp cocuklarinin ayni hatalara düsmemelerini saglamak..... ben mesela bunlardan mahrum kaldim, ama annem babam bir Prof degillerdide ondan... onlarin kapasitesi bu kadarina yetti....
Bilhassa aydin kadin kesimlerine feci sekilde is düsüyor.... yeni daha aydin daha iyi egitim görmüs kadin kesimlerine ihti9yacimiz var... den die Männer werden sich nicht freiwillig ändern... das solltest du nie vergessen... die zweite Rolle die die Männer den Frauen zugesteilt haben gefällt denen.....
|