Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 04.02.2005, 01:49
eniskaya

Standard Felaket sekilde yaniliyorsun Yusufcugum

bilirsin ben ayni zamanda senaryolar vermekten kacinmam...

Sadece senin icin ufak bir senaryo cizelim....

Bak simdi düsün sen evlisin ve Trabzonda kaliyorsun.... ve günün birinde bir ziyaret mecburiyeti dogdu ve sen karini yada ben karimi Trabzondan Muglaya gönderme zorunda kaliyorum veya kaliyoruz.....

Sen simdi gönül rahatligiyla karini Trabzondan yanina hic bir kimseyi arkadas olarak koymadan yollayabilirmisin... hele hele karin biraz boylu poslu ve güzelse.....

Ben acik ve net bir sekilde bu kadar medeni insan oldugum halda yollayamam.... cünkü kesinlikle basina bir sey gelme olayi bayagi yüksek.......

Yani Türkiyede tek basina yasayan yada seyahat eden kadinlarin basina olay gelme siki feci dekilde yüksek..... buda neden kaynaklyniyor... erkeklerden... erkeklerden... yani TR erkeklerinden genel olarak söylüyorum
Haaa büyük sehirlerde elbet farkli..... ama sen mesela Mugalda bir köyde birilerini ziyaret edeceksen o zaman tehlike kat kat artiyor...

Gelelim ikinci senaryoya..... Almanyada yasiyoruz ve karimiz kalkip Münchenden Berlin, Bremen üzerinden Nordessede kücük bir köye gidecek.....

Simdi sen karini yada benm gönül rahatligiyla yollayabilirmiyiz ?????

EVET ARKADAS YOLLAYABILIRIZ....... kesinlikle yollayabiliriz...

ISTE YUSUFCUGUM MEDENIYET VE INSAN HAKLARI VE KADINLARIN ÖZGÜR OLAMSI BUDUR.......

Biz Türk erkekleri ilk önce kendimizi yetistirmemiz lagzimki....... kadinlarda arkasindan kendilerini esit hissedip kalitelerini yükseltsin......

Ben A dan Z ye hakliyim... und wie ich Recht habe.....

Sen bana sadece adam gibi Objektiv bir sekilde haksizsin de bakalim.....

Alman kizlarinin farkli davranis icinde olmalari onlarin farkli ortamindan kaynaklanir... anne babalari onlari kalkip baskalarinin kucagin akoymuyorlar ya... sonuc olarak en cok yine Türk gencleri Alman kizlarinin pesinde gezip duruyorlar... ondan aonra köyden bir temiz kiz alma hesabi ypiyorlar.... bunada ben mecaz anlamda köle satin alma derim..... cünkü varlikli ve aydin bir kizin 10000000 km uzagina bile yaklasamazlar bu kesin, ama bu tabi fakli bir konu...

Istersen Forumda bu konuyu acalim