Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 23.01.2005, 00:53
eniskaya

Standard Unide bunlar ögretilmez

sadece bilmedigin bir seyi arastirip ögrenebilrisin onu göstermeye ugrasirlar... kendi branjinda uzmanlasirsin.... ama baska biranjlari arastima sistemini ögrendigin icin, bilmedigin seyi cesit cesit kaynaklardan yararlanarak ögrenebilirsin......

Ben nice arkadaslar taniyorum beraber okuduk.... ama onlar yine ot gibi kaldilar... kafalarian sadece branji ile ilgili bilgileri soktular öyle kaldilar... onalarida bari anlasalar...

Uni veya okulun önemi, bir branjda uzmanlasmak degil...... alacagin genel bilgidir önemli olan.... en üyt seviyedeki insanlara nbasil davranilir... nasil sohbet edilir, nasil düsünceler yaziya dökülür nasil dinlenilir bu ve benzeri Sosyolojik bilgileri Uni otomatikmen beraberinde getiriyor.....

Insan ayaklari üzerinde durmayi ögreniyor... yardimlasmayi ögreniyor.... okumanin limin ne kadar güzel ve evrensel oldugunu anliyor.....

Ve gayet dogaldirki Dinede Politikayada aciliyor...... cünkü hayatin bir parcasi.....

Ben bilmedigim bir seyi.. her zaman en ehli merkezinden arastirim sorar ögrenirim... öyle anne babayla bu isler yürümez..... Hurafetle din yürümez devlet yürümez.... saygi ve seygimi gösteririm..... ama kendi dogrularimi yasarim... tenkit etmem......

Bizim Türk milleti kendi cocuklarinin kendilerinden daha bilgin olmalarini cekemezler.... küfrederler döver usw....

Oysa ben.... ileride cocuklarim olursa bende daha bilgin olmazlarsa... ben kahrolurum ölüp biterim ki daha güzel daha ilim irfanin dünyayi sardigi ortamda benim cocugum bende geri kalsin.....

Ahhh ulan ahhh devenin nersini düzelteceksin... her tarafi yan