Evet sizler böldünüz iste
Islam dini diye bir sey yokki piyasada.....
Islam su haliyle sadece Unide kalan bir din halini almis...... Bazi Üstadlar gercekten dini anlamakta... ama Halk cahil ve su haliyle SEKS sinine ibadet etmekte...... bir kadina merhaba demeyle unu becermisle es deger sayilmakta....... bunuda iste insanlar yapmis....
Kurani yorumlamak, Kurani aciklamak demektir... veya en azindan denemek demektir.....
AMMA.... bunuda ancak bilen icin gecerli... senin ve sizlerin sifir Arapcasi olan, bir Islam Unisi bitirmeyen... ömrünü Kurandaki kiraat dersleriyle gecirmeyenler icin degil......
BEn mesela Kurani yorumlayamam cünkü yorumlayacak kapasite bende yokki.... bu yasimdan sonrada Vahyii inecek degilya bana.....
Ama sana inmis galibaki... Yorum yapabiliyorsun... ama nedense senin yorumun baris dini olan Kurandaki Islami siddet dinine ceviriyor.......
Senin yorumun sonuc olarak Terör yaratiyor.... Küfrettigin Almanlarin usagi yapiyor... nasil bir din simdi seninki ?????
Sen istesende catlasanda patlasanda... Kuranda Ayet var...... Tüm Sefaat Allahindir.... ve Salih Amel isleyen tüm insanlik cennete girecektir.......
Süleyman Atesede Ajan majan dediler.... o da dediki arkadas ben Kuranin Ajaniyim... Ayetler acik ve net söylüyor... sizemi inanacagim yoksa Ayetleremi....
Yani bizler simdi uzman olmayan sizleremi inanacagiz, yoksa 60 yilini Kuran uzmanligiyla geciren bir Süleyman Ates ve benzeri Üstadlarami inanacagiz......
Ihr habt nichts das geringste zu melden..... den Ihr seid keine Wissenschaftler... sondern nur auf der suche nach Macht.... dinide o yönde trecevüze ugratiyorsunuz.....
Ihr seid schuld daran, das Islam als Terör Religion da steht..... und nicht Süleyman Ates....
Einmal nachdenken und dann erst reden
|