Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 07.01.2005, 15:21
eniskaya

Standard Bana görede sen Müslüman degilsin

ich habe damit nicht das geringste Problem, wenn du mich nicht zu den Moslems zählst...... das ist mir so was von Egal, du kannt es dir nicht Vorstellen.......

Ama ben kalkip sana benim din anlayisimi almayan veya benim gibi olmayan Müslüman degildir demiyorum..... banane yahu git istersen inede tap veya ayiya.... Hindistanlilar yapiyor ve Allah onlari dahlen yok etmedi....

Demekki isin püf noktasi nede Bas bezi nede Müslüman kelimesi....

Bunlar seni adam yapmaz ve cennete sokamz.... bunlari bir gec..... yada Laik sitemmis fasa fisolarida gec...

Sen Namz kilarken gelip Jandarma senin namaz kilmanimi engelledi...

Kuranda Ayet var...

"Gördün mü o yasaklayanı,

Bir kulu namaz kılarken.

Gördün mü! Ya o iyilik ve doğruluk üzere ise?!

Ya o, takvayı emrediyorsa!

Gördün mü! Ya şu yalanlamış, sırt dönmüşse!

Bilmedi mi ki Allah gerçekten görür!"

Kimse kimsenin din anlayisina karisamaz ve karimamalidir..... karisirsa karsiliginda siddet görür ve bu onun en dogal hakkidir......

Sen ne Hiristiyanin dinine nede TR deki bir vatandasin dinine karisabilirsin...

Haaaa görüsünü bildir ama adami tenkit etme......

Sen ise millete kendi din anlayisini dayatmaya kalkiyorsun....

Elbette hor görüleceksin.......

Bas ötüsü olayi farkli bir boyut kazandi....... adamlar din diye illa bas örtüsüyle zorblik yapcaklardi o yüzden sorun oldu... kaldiki sadec ebazi Unilerde basörtüsü yasak....... zamanla bu yasakta kalkacak........

Medenilesme zamanla olur..... aniden degil... kaldiki ben benim karimin bas örtüsü takmasini istemem...... benim acimdan gericiliktir, cünkü asil amac örtünmektir... sanki tüm dünya basi acik gezerken bizim karilarimi siraya düzüp tecavüz edecekler.....

Bitaz akli kullanmakta fayda var