Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 07.01.2005, 14:32
eniskaya

Standard O halde sen Peygamber olmalisin

bu kadar biliyorsunya... git düzelt....cagir Üniversite Hocalarini ve ders ver onlara...

Cagir Süleyman Ates Hocayida ders ver ona... deki 60 yil Arapcayi bosuna okumussun....... ben senden daha iyi bilirim...... gider adamlarin Cehaletini.....

Birde gir devlete cagir Genelkurmay Baskanini cagir Cumhurreisini ve Basbakani.... deki sizler kafirsiniz ve ben Allahin elcisiyim bana gece saatlerinde Vahyii iner ve ben cok cok iyi bir insanim.... Allah beni sizleri adam etmeye ders vermeye gönderdi....

Deki Laiklik kalkacak ve tüm dünyayi keiro Dini saracak, sizler hemen benim dinime döneceksinoiz yoksa Allah sizi yakar, ama Allaha gerek yok ben yakarim de....

Deki Mustafa Kemal vatandan kovdugu diger devletler hemen geri gelecek ve topraklari aynisiyla isgal edecek.... derhal hepsi cagrilsin...

Deki karilar evden disari cilarilmayacak ve her aksam 3 posta birden atmak sartiyla Seks Makinesine döndürülücekler....

Deki, Kerhaneler kaldirilacak... ve erkeklerin seyleri mühürlenecek..... kizlarainda hesine Keuchheitsgürtel takilacak ve tüm anahtarlar benim yanimda toplanacak......

Benim arzum olmadan kus bile ucmayacak.....
Deki ben yillardir LAmanyada yasadim Almanlarin parasini aldim ve onlariu kafir ilan ettim....

Deki benim dinimden baska din yoktur ve ben ne dersem o olur.... deki Kuranda ne oluyormus benim yanimda Kuranin anasini yazmisim ben.....

Deki ben tüm dahilerden dahiyim.... Allaha Peygamberdende yakinim......

BEN SANA ACIK CEK VEREYIM, HEMEN ERTESI GÜN YENI DEVLET YÖNETICISI OLURSUN.......
KABUL ETMEZLERSE DEKI ALLAH SIZI YAKACAK...... NE DE OLSA LAIKLIKLE BASkALARININ DINI ALGILAYISINA SAYGI DUYUYORSUNUZ..... BUDA SEYTANIDIR.....

Senden korkarlar ve hemen devleti sana verirler.... sende kafana göre milleti düzersin