Elbet bizde iyisi yok
Ayni Süleymanci Kara Hocalar gibi konusuyorsun...
Sen aban bir adam bulki Atatürk onun dedesini yada babasinin kellesini kestirmis olsun......
Bunu söyleyen kesinkez Yunan dölüdür.......
Bizim burada bazi Sülocular var, nu sorumun üzere OT gibi toplumda ortada kaldilar cik yok..... devlet düsmani ve Cahil damgasini aninda bastim kellerine ve herkeste ortamda ayni görüsü paylasti........
Bos laflarla Dünya dönmüyor...... Cahillige gerek yok......
Kaldiki Türkiye son iki yilda son yilmi yildan daha fazla geliserek tam anlamiyla bir demokrasi rönesansi yasamkata...... zamanla basi örtülülerde hem Unilere hemde Meclise girecektir, ama yavas yavas..... söyle bir Erbakan Mahlukatinin adamlari birer birer akillansinlarda ondan sonra.....
Bak Allah Erbakana öyle bir bela verdiki OT gibi ortada kaldi..... Allah iste insanlari böyle cezlandirir......
Türkiye ve Türklük her zaman Model olmustur.... iyisiyle ve kötüsüyle bizler her zaman üst seviyede oynamayi bilmisizdir.....
Senin Arap devletinde medeniyet demokrasi insan haklari dogru dürüst yokki, bizlerin ayarinda olsun...... Kral tam anlamiyla Kral..... istedigini yaptiriyor..... kelle bacak kafa usw.....
BOS BOS BOS BUNLAR dünya eneyilerin kafasi üzerine kurulmus degil..... bak Talibanlara..... benim eski okul arkadasim Taliban kilikli olmus ve onlar gibiu sokaklarda dolasiyor...
Simdi bu Müslümanda ben veya Tayip Erdogan degil.....
Olamz ya tabi, birisi ijnsan digeri hayvan
|