Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 17.12.2004, 15:48
Benutzerbild von xpancaro
xpancaro xpancaro ist offline
Neuer Benutzer

Standard Antalyadaki Almanlar.

Tayip Erdogana sempati duyarim ama bence isi abartmaya basladi.

Türkiyede kiliseler acilsin diyor avrupa,lilar türkiyede kiliseler var Almanlarinda var istanbulda katolik kilisesi var ve antalyadada.

Bu kiliseler dernek üzerine kurulmus neymis babam Can Calamiyorlarmis.

Biz 40 senedir cigerlerimizi cürüttük bu Gavurlara vergi verdik kadinlarini memnun ettik.

Hani bizim Camiler bizim Camiler de Dernek olarak kabul ediliyor.

Adamlar bir iki mayo giymeylen bize medeniyetimi ögretecekler.

Burdan sert bir sekilde derhal Almanlarin misyoner faliyetlerini Türkiyede kesmesini istiyorum.

Bizim Devletimize vergimi veriyorlar hayir Antalyada Orman birakmadilar her tarafi beton haline getirdiler birde bizim ic islerimize karisiyorlar.

Bu cocuk irz düsmanlarini kiliselerde hertürlü edepsizligi yapan hiristiyan inancindaki terbiyesiz ahlaksizlarin derhal haddinin verilmesini istiyorum.

Basinimiz nerde tv cilerimiz nerde bir iki alman gelmis benim Türkiyede nasil giyinecegime nasil evlenecegime nasil yasiyacagima karar veriyor.

Türkiyedeki ulusun istiklal savasinda verdigi emegin karsiligi avrupaliya donumuzu bile cikartmakmi olacak.

Birde Dogu Ve Güneydogu bölgelerindeki insanlarin yasayis tarzlariylan girgir geciyorlar.

Sabah aksam ickili cocuk tecavüzcülerinden birsey ögrenecegimiz yok.

Bunlarda kültür yok ahlak yok medeniyet yok birde baskasina onlar gibi olmayi zora dayatiyorlar.