Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 15.12.2004, 23:40
unknown

Standard EYVAH KI NE EYVAH TÜRKIYEM

hayir aslinda o, bu, su hepsi yalan bahane, yarinimizi kimse bize güvence altinda sergileyemez, ama biz avrupanin oyuncagi degiliz, zira bizim cok güclü bir irk, ayni zaman da da cok güclü bir ülke oldugumuza inaniyorum; Peki neden biz Avrupa bize yat deyince yatiyor, kalk deyince kalkiyoruz, bunu biri bana aciklayabilirmi..
Aslinda Avrupaya rest cekmenin zamani geldide geciyor bile, neden ben kanunlarimi avrupa istedi diye degistiriyorum, neden ben özgürce istedigim zaman istedigim seyi yapamayayim
1989`dan buyana zaten türkiyede idam karari uygulanmiyordu, sirf Avrupa istiyor diye gectigimiz senelerde bu kanunu tamamen sildik defterden, simdide sirf Avrupa istiyor diye DURCHSUCHUNGSBEFEHL yani ev arama izni karakoldan degilde mahkemeden cikmadan böyle bir sey uygulanmayacakmis..

neden biz artik Avrupaya rest cekip biz artik kendi ayaklarimiz üzerinde durabiliyoruz demiyoruz; Eger suanda türkiyeye bakarsak; Avrupaya ayak uyduracágiz diye ne kadar manevi degerinden kaybedecek hic kimse düsündümü acaba; bence bu is devlet büyükleri icin türkiyeyi kurtarma kararindan ziyade inat olmaya basladi

hani derler ya Tarihini bilmeyen gelecege yönelik bir karar alamaz diye, iste eger 1930 lu senelere dönersek ve ondana sonraki inönü senelerine bizim güzelim devletimiz ne kadar yoldan cikmis farkina varabiliz, ya sirf Avrupaya ayak uyduracagiz diye ezeli Ezanin bile okunma sekline karismaya baslarsak EYVAH KI NE EYVAH GELECEKTE KI TÜRKIYEM SANA