Cem Papila
bu hakem benim icin cok artist olan, vede federasyonun el bebegi olan bir hakemdir... yani adam bence palyaconun teki...
simdi demeyinn yinemi su bjk maci ama, bu adamin yaptigi olaylari su alemde hicbir hakem yapmadi, bir maci nasil cileden cikarilmis gösterdi.. size bir sorum olacak, bu adam derbi macinin baslarinda cikmasi gereken sari kartlari cikarmis olsaydi, bu macta kac kisi ayakta kalirdi.. bu mac cigrindan cikmazmiydi,. yani daha fazla olay olmazmiydi.. bu hakem zamaninda bjk macinda gösterdigi sözde yürekliligi neden derbi macinda göstermdi...
iddaa ediyorumkii bu adam bjk macina ciksuin, mac yine olayli biter... ciddiyim. bu seferde salalk salak bjk icin kaarar verir, iste bazi kisilerin gözüne girmek icin veyada yine giciklik olsun diye ayni sekilde sert karar verir, iste bak ben yaparim istedigimi diye...
o olayli samsun macindan beri yaklasik 33 mac oynandi.. eger federasyon hakem kurulu o kadar yürekli vede mertse neden bu hakemi veremiyor bjk maclarina...
yapmayin beyler yapmayin... bu lig bu soytari hakemlerle zor biter.. bunlardan biriside cem papilla
bir sorum daha var.. su hakem notlari aciklaniyor 16´nin 14´ünde bjk maclarindaki hakemler en kötü öbür ikisindede en kötü ikinci vede ücüncü hakem... gecer not alamiyorlar.. yani bu su demek degildir, bjk´ye hep zarar veriyorlar diye.. yáni sakarya macinda bjk´iy korudular.. sonra eger samsun macinda pancuya kirmizi kart vermese, direk penalti verrecek samsunlulara.. yani neden bir anda bu hakemler bu kadar cok bjk maclarinda bjk aleyhine vede karsit kararlar veriyorlar...anlamiyorum
|