Benim asil kanimda türeyen neyi
taniyacagim..... merak ediyorum dogrusu... iste sen din ile Politikayi karistiriyorsun, kaldiki hic birinden haberin yok......
Yani kanserojik bir yapin var..... en azindan yazdiklarindan belli....
TV de Kiroca yayin yapiliyor..... dinle o zaman.... sana dinlemeyenmi var....
TV isteriz dediniz TV geldi... ama dinleyen yokki..... niye cünkü Enis Abinle konusmak istiyorsan veya TR nin baska yerinde konusmak istiyorsan TR bilmezsen OT gibi ortada kalirsinda ondan...
Bu ve benzeri misaller cooook....
Zamaninda bir Kiroyla Trende sohbet ettim.... surdan aldi burdan aldi... sunu yapariz bunu yapariz.... falan filan....
Söyle bir on dakika dinledim ve tesekkür ettim.....
Dedimki Allah razi olsun hemserim..... adam soka girdi......
Eger siz olmasaydiniz biz kolay kolay sparrig partner bulamayacaktik, yani antreman partneri bulamyacaktik.....
PKK nin cok faydasi dukundu TR yeye.... hem Polizik alanda form tuttuk hemde Askeri alanda..... bu bayiz bir gercek....
Iste bunuda geri zekalilara borcluyuz, bazen Allahin bir lütfu olarakta görünülebilir....
Simdi bir düsün bakalim.... zamaninin Basbakanlari, Bakanlari veya diger Üstadllari agirlili olarak hangi bölgeden gelmisler......
Sööööööylllleeee bir eskiyi düsün bakalim bir....
Belki bir Laz Beyniyle bir Kiro beynini ayird edebilirsin......
Ben Türkiyenin Yildizi Programini seyrettim.... Trabzonlu Hasan Laz usagi derlerdi... ve herkeste sempati duyar ve Hasanda gurur duyardi.....
Gecelerde Gelinim olurmusun Programinda, kizlar Kiro gibi erkek dediler birisine.... bagirip cagirmistida....
Bizlere Laz diyerek bizleri överlerken, Sizlere Kiro deyip sizleri assagiliyorlar......
Acaba aradaki fark nereden doguyor..... demekki Laz beyni Kiro beynine nazaren dogustan Professör oluyormus.........
Sen ilk önce ne oldugunu bir dogru dürüst anla ve baskalarinin sizleri nasil gördüklerini iyi bir incele ve ondan sonra konusmaya basla ve durumunu ve davranisini düzelt.....
Sen Galiba bir cift beyinli Trabzonluya rastladin...... sanssiz günündesin galiba
|