Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 13.12.2004, 19:06
Benutzerbild von kerio
kerio kerio ist offline
Neuer Benutzer

Standard alakalar

"Bir sefer Ideoloji kelimesi benim sayemde Forumda deger ve yanki buldu...... demekki Forumda iz birakabilmisim ve bazilarini düsünmeye davet edebilmisim.... "

-&gt sen kendi kelimelerinin disindaki kelimeler ile herhalde sorunun var herhalde. fazla kabardin, yoksa kabartma tozumusun.

"Ben Ideolojimi falan dayatmiyorum..... üstelik Imamlara resmi nikah kiyma imkani verilmesinde yanayim.... o zaman kimse karisini sokaga atmadan uzak kalir.....

-&gt evet kismen dogru olabilir, lakin sanirim bunun imam nikahi ile hicbir alakasi yok. eger bir erkek kadini sokaga atmak istiyorsa imam nikahi veya resmi nikah onu bundan engellemez. bu bir yaniltidir. sosyolojik gerceklerin arkasinda yatan asil nedenlere inebilmek icin topluma bütünü ile bakmak gerekir.

"cünkü su an kadinlari koruyan ve kurtaracak olan Imamlar degildir, sade ve sade devletin sistemi kadinin haklarini koruyabilir... "

-&gt devlet korusaydi simdide korudu. buda bir yanilgidir.

"Yoksa kadin bir erkegin elinden asla hic bir hakkini koparamaza, cünkü erkekler o hakki kadinlara vermez.... "

-&gtsen kendinden bahsediyorsun herhalde, kendini cok iyi bildigin icin, seni kadina hakkini vermeye zorlayacak bir sistem ariyorsun.

"Bir seferde persönlich olamdan elalem benim yazilarima ilimleriyle cevap verseler, kaliteli ve aydin insanlar karsimda var diyecegim ..... ama nerde....... ????? "

-&gtsende ilimi görebilecek göz yoksa biz ne yapalim ki?