Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 02.12.2004, 13:21
Benutzerbild von akshalil
akshalil akshalil ist offline
Neuer Benutzer

Standard Birak simdi sevgili din aydinimiz..

Sen burda bütün gün-zu Recht- dini yobazlari avrupayi ve almanyayi kafir,gavur olarak görenleri ama parasini seven ve helal görenleri ve cocuklarina iyi bir egitim verdirmek yerine bu parayi gidip orta anadoluda bag bahce alanlari elestirmiyomuydun?? yoksa benim hafizam mi zayifladi??
-Türkün türkten Baska dostu yoktur" sacmaligina inanan bir insan nasil integre olacak sen bana onu söyle...bastan benim benden baska dostum yok dersen sen arkadas bulabilirmisin?

devlet ve arkadas olayina gelince: kardesim bu insan iliskilerine benzer; renkli bir insansan,espritüel isen,gerceklerden korkmuyorsan,akilliysan,zamanina ayak uydurmayi biliyorsan,yabanci dil, internet teknoloji falan bilgin varsa arkadassiz kalmazsin her taraftan dünyanin heryerinden her türlü arkadasin olur...Ama öküz isen bir boktan anlamiyorsan kimse iplemez seni,außenseiter olursun..
Bize yillar boyu ögretildi ki yunanlilar tarihi ezeli düsmanimiz,ermeniler kaltak,araplar hain pislik arkadan vurucu,ruslarin gözü bogazda..yani bpütün dünya bize düsmanmis!!!!
böyle sacmalik olmaz..neden almanya yillar yili savastigi can düsmanlari fransa ile can dost simdi rusya ile usw iyi iliskileri var..cünkü kafasi calisiyor..gercekci..biz ise hep milleti korkuyoz..su hain,su alcak su pislik
zaten komutanin biri demiski tr.nin 3 tarafi deniz,4 tarafi düsmanla dolu(!!)
baska da bir sey demiyorum..böyle paranoyak bir kafa ve zihniyetle tr.nin asla dostu olmaz..
türkiyemiz artik karar vermeli; ya libya,pakistan gibi salak außenseiter bir devlet,ya da.........................