Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 01.12.2004, 14:09
unknown

Standard o.T.

surada tecrübesiz, belki henüz cok genc, ama bence cahil üc bes kisi buldun ya ayaklarin yerden kesildi. insanlarin zaafindan rant elde etmeye calismak cok cirkin, hele kisa bir süre icinde olsa, üniversite ziyaret etmis birinde mide bulandiriyor. kivirdin, döndün, dolastin ve (sadece icerikleri elestirelim)e kadar gelebildin; ama son makalelerinde burada olan veya olmayan, tanidigin veya tanimadigin kac kisiyi serefsiz, allahsiz, dinsiz, haysiyetsiz, hayvan, hayvandan da assagi ilan ettin. bunuda salt fikirlerinden dolayi. hadi sahislar biryana, vaybee bile serefsizdir demedin mi? vaybee serefsizse orada yazan enis nedir, en serefsiz mi? nesnel elestiri talep ediyorsun ama baskalarina bunu reva görmüyorsun, ondan sonra kalkip beni kimse cekemiyor diyorsun. tüh sana rezil herif

velhasil gelelim asil konuya. sen kendini istersen ulema say istersen aydin, pek umurumda degil, yalniz böyle alenen (ben aydinim) demeni bütün münevver aydinlara acikca hakaret olarak sayiyorum. bundan dolayi da hem taklitciligini yaptigin fikirlere hemde niteliksiz kisiligine tepkimi koyuyorum. ne ögrendin sen oglum? formüllerden cikarilan degisik materyallerin hareket payini mi, üc kat tasiyacak binanin statikini mi? yani nedir, bunun aydinlikla ne alakasi var? düsün ki ömrünü bilime adamis, binlerce talebe yetistirenlere ne demeli, hyper-aydin mi? birde sormak istiyorum, birkac arkadas dil kursu icin 2 seneligine üniversteye gittiler. acaba diyorum onlarda mi aydin sayilmasi gerekiyor?

yine uzun oldu, daha fazla uzatmadan tek cümleyle tarif edeyim: hay senin gibi aydini ampül diye seyime, yani lambama takim!