tesekürler :-)
Alex"e seyrettigimiz yerde cogu ("fenerli") de sinirlendi ve söylendiler.
Ama o Alex"i ben artik cok cok begeniyorum.
Cogu zaman savasci bir yapisi olmadigi icin zorlansada teknigiyle 3-4 oyuncuyu deklase edecek bir yetenek!
Bir de - maci seyrettigin gibi gözüküyorsun - o patates tarlasini gö önüne alirsan Alex"in bazi pozisyonlarda niye kötü göründügünü anlarsin!
Zaten Prag"ta acaip bir tuhaflik vardi ...
... sanki birisi BÜYÜ ( hehhehehehehehe ) yapmis gibi ;-)
Bütün carpisan toplar Prag"li oyuncularin önüne düstü!
Dogrusu ben gercekten cok sasirdim ... tesadüf dedim ilk defalar ... ama mac devam edince hala her carpismadan Praglilar sansli cikti ..
Gercekci olursam ... bu mactada Prag yenebilirdi ... cünkü bir kac cok iyi pozisyon buldular ama hem defans, hemde (benim bile kritize ettigim) Rüstü cok istekle kurtardilar!
Onlara helal olsun!
Ama gol yeseydik bile fazla korkmazdim dogrusu ... cok güzel yardimlasmali oynadik!
Sag kanatda Selcuk-Kemal-Mehmet cok güzel yardimlastilar!
Alex, Marcio ve Marco zaten birsey söylüyemezsin ...
... Tuncay Trabzon macinin devamini getirdi, ve bir takim oyuncusu oldugunu gösterdi.
Takimda öbürlerinden "kötü" oynayanlari sorsalar birazcik tutuklu olurum ama ...
bence Ümit Özat ve ara sira Fabioyu söyleyebilirim.
Simdi al bu görünümü ... (SAGDAKI YEDEKLERI) ve simdi kendin söyle ... bu kadar kötü mu bu takim?
Böyle bastan beri Sampiyonlar Liginde oynasaydik ... Lyon ve Manchester ... kaybetseydik bile, yine kizarmiydik?
Ilk Manchester ve ikinci Lyon macinda Christoph Daum hata yaptigi ortaya cikiyor ...
Ama onun da "ögrendigi" ve "ders" cikardigida artik ortada ... o maclardan beri bazi iyilikler yapti ... SELCUK, KEMAL, SERKAN ...
Christoph Daum"un zaten en büyük dezavantaji cok inatci birisi olmasi...
Mesela orta saha kurgusu VE SERHAT!
Fenerbahce"yi bilen anlar ;-)
Lig"de sözde Fenerbahce "camiasindan" ayaklarimizin arasina comak sokmazlarsa zaten artik bu takim zor tutulur.
Ligden bahsederken ... ne oluyor bu Denizliye ?????
Ayni Malatya gibi bosu bosuna puanlar harciyorlar!
Belki bu sene Denizli ve Malatya da "tecrübe" ediniyordur ;-)
al"
|