Sayin Adnan Hocam...
sizler galiba kendinizi "cin" gibi uyanik zannediyorsunuz. Bir yandan benim savundugum düsünceleri aktariyoruz ancak diger yandan sanki bunlari ben reddetmisim gibi bir görüntü yankilamaya calisiyorsunuz. Hocam benim derdim Kuran-i Kerim ile degil. Benim derdim Kuran-i Kerimi süs ve ölülerin kitabi haline getiren zihniyet ile. Ama bunu bildiginizden süphe etmiyorum ya alimler ehli hocam ;-) Bir de Kuran-i Kerim-i tarif ederken niye her zaman dogrulugunun süphesi feci bir zan altinda kalan HADISLERDEN örnekler getiriyorsunuz? Allah"u Teala Allah"in Hadisi (sözü) var iken (Kuran-i Kerim) baska hadislere (mesela Halife Ömerin deynekle dövdügü Ebu Hurreye zindigi) ilgi göstermeyiniz diye acikca belirtmiyor mu? Eger hadislerin dogrulugu süpheli degil ise Allah"u Teala niye sirf Kuran"i kiyamete dek degistirilmezsizin korumayi gerek koydu ve Ademoglu"na bunu böyle bildirdi? Vahy diyorsunuz? Evellah basimizin üstüne. Ancak bu vahy sirf Kuran-i Kerim"dir. Bana hurma burma hikayeleri dinimimde fazla bilgi edindirmez. Resul, Ebu Talib oglu Muhammet artik aramizda yok. Ve O"na aitmis gibi gösterilen sözler de zan altinda, bunlarin gercekligini nasil ögrenebilirim. Bildigin bir gizli telefon hatti var ya hocam? ;-)) Kuran-i Kerim"de Allah belirtmiyor mu ki, süphelendiginiz seylerde süpheli seyin aleyine karar alin diye? Tartismasiz Hadis KELAMULLAH var iken sen bana nasil olurda bir faninin sözlerini ALLAH"IN SÖZLERI ILE ESDEGERDE TUTARSIN? HIC ALLAH"TAN KORKUNUZ YOK MU HOCAM? ;-)) Akil akil gelde buna takil demekten gecemiyorum be hocam. Ama sizler hoca olarak bu cemaatin önünde böyle batil bir sekilde inanirsaniz, YA CEMAATINIZ NE YAPAR HOCAM? Sizler seytana bile ILLALAH dedirtirsiniz. Anladiniz degil mi hocam ;-))))
|