Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 12.11.2004, 00:48
Benutzerbild von cobanim
cobanim cobanim ist offline
Neuer Benutzer

Standard ALLE ACHTUNG....

PUNKTGENAUE Selbstanalyse. Hätte ich dir nicht zugetraut. Kuran Hayat kitabidir kocum bu hayatin icinde devletde var..
Ben burda artik fazla birsey yazmayacagim. Tartismak insanin nefsine hizmet gibi geliyor bana. Sizlerde tartisirken icim karariyor. Seytani sevindiriyoruz. Islami yasa kocum Benim sana tek tavsiyem. YASA KAMUSAL ALANDA YASA KIRDA YASA BAYIRDA CAYIRDA YASA EVINDE CAMIDE SOKAKTA YASA. Yasamayanlara güzel örnek ol. Ama saf Islami.Dayatma Kemalizm le karismis Islami degil. Kuranin en basit kanunlari bile bir hicmis gibi cignenirken bana detay sorma. Ben alim degilim, sende degilsin. Allah hepimizin basiretini acsin. Rabbim belki 100 lerce kere Kuranda sayiyor, bana ve peygambere uyun diye. Insanlar napiyor?? Kemalizm denen hastaliga uyuyor. Ilahiler yerine Türkiyede Atatürkü ha§a ilahlastiran siirler okunuyor. Bunun adinada cagdas uygarlik deniyor. Hani uygarlik. ABD nin, AB nin, IMF nin kölesi Kemalist Türkiye. Siz dine uyamiyorsaniz dini kendinize uydurun felsefesi ile nereye kadar. Islam iliklerimize islemedikce bu is zor Enis Bey..