Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 08.11.2004, 12:39
unknown

Standard sorular yine cevapsiz kaldi

pekala, bari su soruya cevap ver: faizin helal kabul edilmesi gerektigini nerede okudun? en azindan bu konuda referans göster.

bundan ziyade bilgin olmadigi konularda yazmasan iyi olur. madem illa onlardan ögrenmem gerekiyordu, sen niye bukadar kendini parcaladin? sanki ahmed, sülo, yasar icin elcilik yapiyor ve onlardan mail seklinde vahy aliyormussun gibi bir durum cikiyor ortaya. bu da cok kötü... aslinda son cümlen celiskini bütün ciplakligiyla ortaya seriyor. ben sana, allahin emri olan (faiz haramdir!) yasasini, buna dayanarak peygamberin (sav) ve yüzbinlerce din bilginlerinin uygulamasini ve yorumunu kabul ettigimi söylüyorum, sende bana kendi kafana göre hüküm cikaramazsin diyorsun. herhalde burada kendi kafasina göre giden biri varsa, o da sensin! medet ya sülo, medet ya nuri

taa bastan illa kuran diyecegine illa yasar veya sülo deseydin bukadar sorun cikmazdi. simdide bunca megalomanyak dirdirindan sonra hayal kirikligina ugrattin beni. seni fazla sikistirmak istemiyorum fakat ilk soruma mutlaka cevap bekliyorum.

vesselam