Es geht hier nicht um dich
oder mich oder unsere Meinungen.... es liegt mir fern dich für irgendetwas gewinnen zu wollen.....
Das Baustein lebens ist fast schon bekannt, die keliensten Elemente des Cosmos, Quarks genannt, ich glaube 6 davon soll es geben...... und das gesamte komplex... all das besitzt einen System und in diesem System existieren Lebensformen, die sich der Umgebung anpassen.....
Der Kuran sagt, das Gott die Menschen und die Cins erschaffen hat, damit Sie Ihm dienen und für Ihre Art Werte schaffen.... deshalb sagt man auch, calismakta ibadettir...
Cinler ise nardan yaratilmistir eine Art micro dalgadan olusan yaratiklardir, yani Kuranin tabiriyle narda yaratilmislardir.....
O yüzdendirki onlar icin, hizin fazla bir önemi yoktur, HZ Muhammedin vayiyii vaaz esnasinda cinler bunu duyup, tüm evreni arastirmaya koyulmuslar ve tastan baska bir sey bulamamislar......
Bunu Kuran söylüyor, yani cinler bizden baska bir yaratiga rastlamamislar...... simdi cinlerin hizi ne kadardir, arastirma intelligenzi ne kadardir, yapisi nedir..... bunlari bilmedigimizden bir sey diyemeyiz....
Sunu unutmamalisin.... ben öyle görüyorum böylö görüyorum bu gibi laflari sen bir gec.....
Kuran olsun incil olsun dogruyu söylerler, o yüzden Kuran incile ehli Kitap der... ne anlama geldigini bilirsin.....
Tabiatta dindir, yani evrim, evren bunlarda dindir.... Kuran bunu Rum Suresi 30 Ayette ciklamis.....
O yüzden felsefe üretmek senin icin zor olacaktir... felsefe ancak gercekci olmak süretiyle üretilir..... ne kadar dogru felsefe üretsen bile, mutlak Kuranda yada incilde senden önce aciklayanlar vardir.....
|