bak aliconda arkadasim
bazi konularda haklisin ama yazilarinda nedense "IHR" kelimesini kullaniyorsun???
ben kimseyle bir ittifak kurmuyorum, veya kimseyi arkama alarak konusmuyorum.
evet yanlisim bir baskasinin hakkinda burada konusmam, ich bin auch MANNS genug um das zuzugeben... ve anlamadigin birsey daha var.. halen küfür edildigini söylüyorsun.. ben veya baskasi küfür etmedi, bunu artik anlasan diyorum.
und niemand behauptet, wenn du deinen schwanz einziehst dass man dann agressiv sein darf.
und wenn ich jetzt zugebe was ich auch tu, dass ich in diesem thema in unrecht bin dann erwarte ich auch dass alle dies einsehen.. das heisst auch nicht dass ich jetzt "den schwanz einziehe". ich bin mir sicher dass du mir recht gibst was ich gerade gesagt habe.
ama hakanin GB sine yazdigin birsey icin de sen geri adim atman gerekecek...
CAKALLAR kelimesini de sana yakistiramiyorum.
simdi diyeceksin ki, hem baskalarina saldiriyorsun, sana yapilinca da hosuna gitmiyor... hayir bu degil. eger sen burada kimsenin saldiriya ugramasina razi olmadigini dile getiriyorsan ozaman bunu önce sen kendin söyledigin gibi yerine getirmen lazim.
ve saygiya gelince. benim burada herkese saygim var, yazini sonuna kadar okumamanin sebebi, senin yazin bastan abartilmis sekilde tepkilerle basladigi icin ve dogru olmayan iddalarla dolu oldugu icin, tabi bunlar yazinin basi icin gecerli.
ben tekrar söylüyorum, bu konuda hataliyim ama bunu itiraf etmemin sebebi nedir biliyormusun?
bir insan bana hatami insan gibi söylerse ozaman tamam, ama ilk gösterdigin tepkiler gibi asiri sekilde dile getirirse ozaman ortada inatlasma olur kizisma olur, buda buradaki üyeler arasinda ters davranislara yol acar.
|