Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 28.09.2004, 10:21
Benutzerbild von 46yigiit46
46yigiit46 46yigiit46 ist offline
Neuer Benutzer

Standard MHP NPD IRKCI FASIST PARTILER

Ya bakiyorum milletin dünyadan haberi yok bana gelmis Fasist MHP 6mil. insanmi öldürdü vs vs..diyorlar..

Kardesim NPD den konusuyoruz NSDAP den degil...NPD 1945 sonrasi olusan bir parti ve yapilan katliamlarla alakasi olmayan bir parti...

Fasist MHP in sitelerine girin bi okuyun bakalim neler var ? adamlar resmen azgin köpekler gibi kana susamis...ama tabi türk ordusu oldukca her zaman haddini bildirir ordumuz...

Burda bi user Atatürke veya Kemalistlere saldirmis...yani atatürkcüler laik demokrat diye...seriat veya fasist bir düzene izin vermiyorlar diye saldirmana gerek yok..bak bende Alparsla Türkesin fasist oldugunu biliyorum ama...burda üstüne basa basa söylemiyorum...

NPD burda o kadar oy aldi hemen sahlandiniz ayni hassasiyeti türkiyede hükümet ortagi bile olan Fasist MHP ye göstermedinizde biraz sasirdim :-)

Ordu MHP nin haddini her zaman bildiriyor zaten gecende mektup göndermis 316 generale Fasist MHP ama generaller mektuiplari geri postalamis eehh adalarin haddinemi koskoca orduya görevini hatirlatmal ve darbe cagrisi yapmak...

MHP fasisttir NPD fasisttir...

Kahrolsun Fasizm biz bunu hala söylüyoruz sonunda kahrolacaklar zaten...